reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

śliczne brzuszki dziewczynki:tak:
Poziomeczka a Twoje zdjęcia jak dwa różne:tak: na jednym mieszkanko wydaje się małe ( a dobrze widziałam, że miałaś wyrobione mięśnie brzucha??) a na drugim to już prawdziwy dom dla malucha:tak:super brzuszek!!

Dziękuje bardzo :-)
Jakie mięśnie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Edytko śliczna piłeczka :D
Dziewczynki dziękuję za komplementy ;)

a jeśli chodzi o ciążowe sesje... też o takiej marzyłam, ale nie wiem jak to u nas jest, gdzie i za ile taka możliwość:eek: ale jest to piękna pamiątka i jeżeli tylko chcecie to róbcie, róbcie, a później tu wstawiajcie i się chwalcie:-)

Dziewczynki ale macie śliczne brzucholki :) Wszystkie jak piłeczki pięknie zaokrąglone, fiu fiu, i prawda - każdy inny i każdy tak samo śliczny! Ciążowe brzuszki to chyba jedne z piękniejszych rzeczy na tym świecie :D Ale teraz to chyba najszybciej rosną - przynajmniej u mnie tak jest, bo jeszcze niedawno ludzie dziwili się, że tak nic po mnie nie widać, a teraz bez ciążowych spodni się nie obejdzie;-)

Wstawiam więc zdjątka mojego brzucholka z przełomu 23/24 tc. :-)
Śliczny brzuszek!!!! Jaki okrąglutki!:tak::-)

Kochane ja zdjęcia pokażę, jak już będziemy miały "swoją prywatność" nie chcę, aby każdy z 1 postem oglądał moje zdjęcia ze ślubu:tak: Nie gniewajcie się:sorry:

reklama
Do góry