reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Dziewczynki ale macie śliczne brzucholki :) Wszystkie jak piłeczki pięknie zaokrąglone, fiu fiu, i prawda - każdy inny i każdy tak samo śliczny! Ciążowe brzuszki to chyba jedne z piękniejszych rzeczy na tym świecie :D Ale teraz to chyba najszybciej rosną - przynajmniej u mnie tak jest, bo jeszcze niedawno ludzie dziwili się, że tak nic po mnie nie widać, a teraz bez ciążowych spodni się nie obejdzie;-)

Wstawiam więc zdjątka mojego brzucholka z przełomu 23/24 tc. :-)

Załączniki

• brzuszek.jpg
    brzuszek.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 52
  • brzuszek3.jpg
    brzuszek3.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Dziewczynki ale macie śliczne brzucholki :) Wszystkie jak piłeczki pięknie zaokrąglone, fiu fiu, i prawda - każdy inny i każdy tak samo śliczny! Ciążowe brzuszki to chyba jedne z piękniejszych rzeczy na tym świecie :D Ale teraz to chyba najszybciej rosną - przynajmniej u mnie tak jest, bo jeszcze niedawno ludzie dziwili się, że tak nic po mnie nie widać, a teraz bez ciążowych spodni się nie obejdzie;-)

Wstawiam więc zdjątka mojego brzucholka z przełomu 23/24 tc. :-)

MAsz przecudny okrągły brzuszek!!:-)SuPer!;-):tak::rofl2:

Kropeczka super brzuszek, a zdjęcie z mężem swietne:tak: muszę spapugować:-p
słuchajcie dziewczynki mam pytanie, chciałam sobie zrobić sesję w ciązy, kiedy najlepiej, w którym miesiącu? i myslicie ze to może byc duże obciążenie dla mnie? bo mąż się o to boi, że to jednak trochę trwa, że uszykowanie się, pozowanie, też na stojąco, przebranie się ewentualne, stres itp... co sądzicie??

Kropeczka super brzuszek, a zdjęcie z mężem swietne:tak: muszę spapugować:-p
słuchajcie dziewczynki mam pytanie, chciałam sobie zrobić sesję w ciązy, kiedy najlepiej, w którym miesiącu? i myslicie ze to może byc duże obciążenie dla mnie? bo mąż się o to boi, że to jednak trochę trwa, że uszykowanie się, pozowanie, też na stojąco, przebranie się ewentualne, stres itp... co sądzicie??
Kochana ja też sobie zamierzam taką sesję zrobic ale tak jak bede juz w 7dmym miesiącu,żeby był już fajowy brzusio..no i żebym czasem nie była za bardzo spuchnięta dlatego wole w 7 miesiącu niż w 9..;-)

Ja też chce zrobić sesję z brzuszkiem jakoś 7-8 miesiąc. Mam koleżankę modelkę która zna dziewczynę co robi fajne zdjęcia i chyba u niej będe robić. A bedziecie robić z mężem czy same? bo ja chyba sama...

Ja też chce zrobić sesję z brzuszkiem jakoś 7-8 miesiąc. Mam koleżankę modelkę która zna dziewczynę co robi fajne zdjęcia i chyba u niej będe robić. A bedziecie robić z mężem czy same? bo ja chyba sama...

ja chcę takie i takie fotki... ale myslicie że to będzie bardzo obciążające i męczące? pytam ze względu na mój przykaz leżenia...

Na pewno jest trochę męczące, ale to nie beda przecież jakieś szaleństwa możesz siedzieć ładnie na łózku w bieliźnie ( ja tak chce) a poza tym za miesiąc to Ty już możesz być na pełnym chodzie :-)

reklama
Do góry