reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

Dziewczynki ale macie śliczne brzucholki :) Wszystkie jak piłeczki pięknie zaokrąglone, fiu fiu, i prawda - każdy inny i każdy tak samo śliczny! Ciążowe brzuszki to chyba jedne z piękniejszych rzeczy na tym świecie :D Ale teraz to chyba najszybciej rosną - przynajmniej u mnie tak jest, bo jeszcze niedawno ludzie dziwili się, że tak nic po mnie nie widać, a teraz bez ciążowych spodni się nie obejdzie;-)

Wstawiam więc zdjątka mojego brzucholka z przełomu 23/24 tc. :-)

Załączniki

• brzuszek.jpg
    brzuszek.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 61
  • brzuszek3.jpg
    brzuszek3.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Dziewczynki ale macie śliczne brzucholki :) Wszystkie jak piłeczki pięknie zaokrąglone, fiu fiu, i prawda - każdy inny i każdy tak samo śliczny! Ciążowe brzuszki to chyba jedne z piękniejszych rzeczy na tym świecie :D Ale teraz to chyba najszybciej rosną - przynajmniej u mnie tak jest, bo jeszcze niedawno ludzie dziwili się, że tak nic po mnie nie widać, a teraz bez ciążowych spodni się nie obejdzie;-)

Wstawiam więc zdjątka mojego brzucholka z przełomu 23/24 tc. :-)

MAsz przecudny okrągły brzuszek!!:-)SuPer!;-):tak::rofl2:

Kropeczka super brzuszek, a zdjęcie z mężem swietne:tak: muszę spapugować:-p
słuchajcie dziewczynki mam pytanie, chciałam sobie zrobić sesję w ciązy, kiedy najlepiej, w którym miesiącu? i myslicie ze to może byc duże obciążenie dla mnie? bo mąż się o to boi, że to jednak trochę trwa, że uszykowanie się, pozowanie, też na stojąco, przebranie się ewentualne, stres itp... co sądzicie??

Kropeczka super brzuszek, a zdjęcie z mężem swietne:tak: muszę spapugować:-p
słuchajcie dziewczynki mam pytanie, chciałam sobie zrobić sesję w ciązy, kiedy najlepiej, w którym miesiącu? i myslicie ze to może byc duże obciążenie dla mnie? bo mąż się o to boi, że to jednak trochę trwa, że uszykowanie się, pozowanie, też na stojąco, przebranie się ewentualne, stres itp... co sądzicie??
Kochana ja też sobie zamierzam taką sesję zrobic ale tak jak bede juz w 7dmym miesiącu,żeby był już fajowy brzusio..no i żebym czasem nie była za bardzo spuchnięta dlatego wole w 7 miesiącu niż w 9..;-)

Ja też chce zrobić sesję z brzuszkiem jakoś 7-8 miesiąc. Mam koleżankę modelkę która zna dziewczynę co robi fajne zdjęcia i chyba u niej będe robić. A bedziecie robić z mężem czy same? bo ja chyba sama...

Ja też chce zrobić sesję z brzuszkiem jakoś 7-8 miesiąc. Mam koleżankę modelkę która zna dziewczynę co robi fajne zdjęcia i chyba u niej będe robić. A bedziecie robić z mężem czy same? bo ja chyba sama...

ja chcę takie i takie fotki... ale myslicie że to będzie bardzo obciążające i męczące? pytam ze względu na mój przykaz leżenia...

Na pewno jest trochę męczące, ale to nie beda przecież jakieś szaleństwa możesz siedzieć ładnie na łózku w bieliźnie ( ja tak chce) a poza tym za miesiąc to Ty już możesz być na pełnym chodzie :-)

reklama
Do góry