Piękny!!!a to m1 mojej córeczki:-)
wielkie m1
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
my to jesteśmy lepsze niż McGywer u mnie bez problemu wchodzą tylko brzuch niemiłosiernie urósłHihihi normalnie Mc Gyver :-) A tak poważnie to zazdroszczę, u mnie to by nie przeszło bo bym swoich przedciążowych spodni na tyłek za skarby nie wciągnęła
AniaForever
Polinezja i Jamajka
my to jesteśmy lepsze niż McGywer u mnie bez problemu wchodzą tylko brzuch niemiłosiernie urósł
No można śmiało powiedzieć że Patrycja zawstydziła Turbodymomena
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
olenka12345
Fanka BB :)
Śliczny brzuszek!!!!
Ja ostanio wyprałam sobie wszystkie ciążówki i nie miałam w czym wyjść to wyjęłam zwykłe jeansy, wzięłam gumkę od włosów i zrobiłam prowizorkę zapięcie I było good!!!!
hehe ja też tak robię jak mi spodnie nie wyschną a nie wypada mi gdzieś iśc w dresach;-) jednak my to mamy pomysły:-)
poszczałam się jak bum cyk cyk....
reklama
śliczne brzuszki dziewczynki
Poziomeczka a Twoje zdjęcia jak dwa różne na jednym mieszkanko wydaje się małe ( a dobrze widziałam, że miałaś wyrobione mięśnie brzucha??) a na drugim to już prawdziwy dom dla maluchasuper brzuszek!!
Poziomeczka a Twoje zdjęcia jak dwa różne na jednym mieszkanko wydaje się małe ( a dobrze widziałam, że miałaś wyrobione mięśnie brzucha??) a na drugim to już prawdziwy dom dla maluchasuper brzuszek!!