Paulla ja tu widzę reklamę dla potencjalnych zięciów M1, bryka, super piękna teściowa czego chcieć więcej?
ooo... ale mi się miło zrobiło:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paulla ja tu widzę reklamę dla potencjalnych zięciów M1, bryka, super piękna teściowa czego chcieć więcej?
ja się wstydzę ... ale też się pochwalę i dodam zamek mojej księżniczki
ale masz malusi brzuszek taki zgrabniutki zazdroszczę:-)
ja się wstydzę ... ale też się pochwalę i dodam zamek mojej księżniczki
A mi się wydaje, że jest big :-)!
Szybko teraz rośnie bo wcześniej nie było go widać a teraz powoli nie mieszczę się w jeansy
powoli nie mieścisz się w jeansy ja to już zapomniałam ja to jest zapiać guzik i zasunąć zamek od jeansów:-)
Śliczny brzuszek!!!!ja się wstydzę ... ale też się pochwalę i dodam zamek mojej księżniczki
Hihihi normalnie Mc Gyver :-) A tak poważnie to zazdroszczę, u mnie to by nie przeszło bo bym swoich przedciążowych spodni na tyłek za skarby nie wciągnęłaŚliczny brzuszek!!!!
Ja ostanio wyprałam sobie wszystkie ciążówki i nie miałam w czym wyjść to wyjęłam zwykłe jeansy, wzięłam gumkę od włosów i zrobiłam prowizorkę zapięcie I było good!!!!