reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Aleeeee macie śliczne mieszkanka :-)
Ja tez właśnie cyknęłam sobie fotke :p Oto moj wieli brzuchol:
Zobacz załącznik 174354[/QUOTE
LOSEK , MAJSI ale macie fajne inkubatorki takie male , zgrabne a nie takie sloniowate jak moje , no ale ja do mikruskow sie nie zaliczm ...
Hahaha chatamka myślę że tu molgłybyśmy konkurować :D ja np się modlę żeby nie dobić setki pod koniec ciąży... chociaż.... obawiam się... że mi się to nie uda :((((((

reklama
Hahaha chatamka myślę że tu molgłybyśmy konkurować :D ja np się modlę żeby nie dobić setki pod koniec ciąży... chociaż.... obawiam się... że mi się to nie uda :((((((
Ha ha ha to mozemy to sprawdzic ale uwiez mi ze z tyg na tydz tez sie o to boje , brakuje coraz mniej - ale masssssakra 100 kg ....nie tego nie chce

Dziękuje dziewczyny!! A wiecie że myślałam że mój ślub to będzie totalna klapa? 2 dni od czwartku do piątku wieczorem nie było u nas prądu, światła, ciepłej wody i ani się wykąpać ani ogolić - nic! Byłam załamana. Całe szczęście mame mam blisko i musieliśmy korzystać z jej łazienki.. Ale jaka ja poddenerwowana chodziłam to nieludzki rozum. Ale wszystko się udało i poszło zgodnie z planem. I to prawda - jesteśmy b szczęśliwi, mimo że mój mężulek prawie ciągle w delegacji :////

Tygrynka może źle wpisałaś datę porodu jak robilaś suwaczek. Ale z tego co widzę to wcale nie mamy równo, Ty masz jeden dzień do tyłu

reklama
Dziękuje dziewczyny!! A wiecie że myślałam że mój ślub to będzie totalna klapa? 2 dni od czwartku do piątku wieczorem nie było u nas prądu, światła, ciepłej wody i ani się wykąpać ani ogolić - nic! Byłam załamana. Całe szczęście mame mam blisko i musieliśmy korzystać z jej łazienki.. Ale jaka ja poddenerwowana chodziłam to nieludzki rozum. Ale wszystko się udało i poszło zgodnie z planem. I to prawda - jesteśmy b szczęśliwi, mimo że mój mężulek prawie ciągle w delegacji :////

Tygrynka może źle wpisałaś datę porodu jak robilaś suwaczek.

no to niezłe przejścia mieliście:tak: my w sumie też mieliśmy male a potem było super, więc może czasem tak bywa:tak:
pewnie wpisałam w suwaczek datę którą sama wyliczałam, jeszcze przed pierwszą wizytą u ginekologa,:-D

Do góry