Hahaha chatamka myślę że tu molgłybyśmy konkurować ja np się modlę żeby nie dobić setki pod koniec ciąży... chociaż.... obawiam się... że mi się to nie uda (((((Aleeeee macie śliczne mieszkanka :-)
Ja tez właśnie cyknęłam sobie fotke Oto moj wieli brzuchol:
Zobacz załącznik 174354[/QUOTE
LOSEK , MAJSI ale macie fajne inkubatorki takie male , zgrabne a nie takie sloniowate jak moje , no ale ja do mikruskow sie nie zaliczm ...
reklama
Ha ha ha to mozemy to sprawdzic ale uwiez mi ze z tyg na tydz tez sie o to boje , brakuje coraz mniej - ale masssssakra 100 kg ....nie tego nie chceHahaha chatamka myślę że tu molgłybyśmy konkurować ja np się modlę żeby nie dobić setki pod koniec ciąży... chociaż.... obawiam się... że mi się to nie uda (((((
alexandriaa
Fanka BB :)
Losek ale śliczna córeczka, superowe zdjęcia. I brzuszek też świetny!! Widzę że nasze córeczki będa miały tak samo na imię
Kingusia199, Majsii ale macie świetne brzuszki!!!
Kingusia199, Majsii ale macie świetne brzuszki!!!
alexandriaa
Dziękuje dziewczyny!! A wiecie że myślałam że mój ślub to będzie totalna klapa? 2 dni od czwartku do piątku wieczorem nie było u nas prądu, światła, ciepłej wody i ani się wykąpać ani ogolić - nic! Byłam załamana. Całe szczęście mame mam blisko i musieliśmy korzystać z jej łazienki.. Ale jaka ja poddenerwowana chodziłam to nieludzki rozum. Ale wszystko się udało i poszło zgodnie z planem. I to prawda - jesteśmy b szczęśliwi, mimo że mój mężulek prawie ciągle w delegacji :////
Tygrynka może źle wpisałaś datę porodu jak robilaś suwaczek. Ale z tego co widzę to wcale nie mamy równo, Ty masz jeden dzień do tyłu
Tygrynka może źle wpisałaś datę porodu jak robilaś suwaczek. Ale z tego co widzę to wcale nie mamy równo, Ty masz jeden dzień do tyłu
L
Losek
Gość
Niooooooooo!! :-)
Najpiekniejsze imie... :-):-)
alexandriaa
Niooooooooo!! :-)
Zgadzam się my mamy tak samo na imię i nasze córeczki będą miały tak samo hehe
alexandriaa
No właśnie Gucha dodaj jakieś zdjęcia
reklama
Dziękuje dziewczyny!! A wiecie że myślałam że mój ślub to będzie totalna klapa? 2 dni od czwartku do piątku wieczorem nie było u nas prądu, światła, ciepłej wody i ani się wykąpać ani ogolić - nic! Byłam załamana. Całe szczęście mame mam blisko i musieliśmy korzystać z jej łazienki.. Ale jaka ja poddenerwowana chodziłam to nieludzki rozum. Ale wszystko się udało i poszło zgodnie z planem. I to prawda - jesteśmy b szczęśliwi, mimo że mój mężulek prawie ciągle w delegacji :////
Tygrynka może źle wpisałaś datę porodu jak robilaś suwaczek.
no to niezłe przejścia mieliście my w sumie też mieliśmy male a potem było super, więc może czasem tak bywa
pewnie wpisałam w suwaczek datę którą sama wyliczałam, jeszcze przed pierwszą wizytą u ginekologa,