reklama
A teraz? A mam avatar (taką psią mordę)?

olenka12345
Fanka BB :)
My nie chcemy patrzec na psią mordę..pokaż nam swoje maleństwo
;-)

zabeczka
Sliczna dzidzia, poprostu cudna
a ja jestem duuużym brzucholkiem z krzywą długą ciemną linią i plamkami które mama widzi dopiero na fotach bo inaczej nie jest w stanie
ale co tam, ważne, że Synkowi dobrze i mężusiowi się podoba, to i ja się z nim pogodzę
chociaż jak się bliżej przyjrzeć to linia jest prosta... Mały mi pępek przestawił hehe

ale co tam, ważne, że Synkowi dobrze i mężusiowi się podoba, to i ja się z nim pogodzę

chociaż jak się bliżej przyjrzeć to linia jest prosta... Mały mi pępek przestawił hehe
a ja jestem duuużym brzucholkiem z krzywą długą ciemną linią i plamkami które mama widzi dopiero na fotach bo inaczej nie jest w stanie![]()
BOOOOOOOOSKI!!!!!!!!!!!!!!!
WSPANIAAAAAAAAAAAAŁY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

olenka12345
-Tygrynko Śliczny brzuszek!! no to Twojemu synkowi musi byc wygodnie w takim super mieszkanku;-):-)a ja jestem duuużym brzucholkiem z krzywą długą ciemną linią i plamkami które mama widzi dopiero na fotach bo inaczej nie jest w stanie![]()
-Anyolki śliczna buziunia maluszka!;-)fajne ujęcie

zabeczka
TYGRYNKO cuuuuuuudny brzusio

reklama
witam lutoweczki:-) az idzie pozazdroscic wam takich zgrabnych brzuszkow ja niedosc ze gruba
to jeszcze brzuch taki niezgrabny ze zwisajaca skora po moim synku:-( juz niewyglada tak jak w poprzedniej ciazy:-( cieszcie sie tym brzuszkiem
:-)pozdrawaim serdecznie;-)