reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Julisia ja uważam ze nie za mało, ja przytyłam 4-5 kg w miesiac, az wstyd jak wstane na wadze u lekarza bo nie jestem chudziutka haha, ale ja sie upasłam bo wpier****m za przeproszeniem... :-p z niczego gruba nie byłam przed ciążą ale tyle co teraz pochłąniam to sie mozg lasuje hahah pozdrawiam dziewczyny lece do lekarza papaty

reklama
No dobra, to teraz ja (jakieś takie kiepskie, ale sama lepszego zrobić nie umiem)
100_1357.jpg

No to i ja wstawie:blink: Tylko moj to taki kształtny nie jest:-( Nie wiem czemu:-( Mam nadzieję że wszystko z maleństwem dobrze:blink: A przytyłam 6 kg w 2 miesiące obżeram się jak słoń :-(
Zdjęcie198 modified.jpg

laski zaczynam sie martwić ... mnie sie wydaje ze moj brzuch to raczej tłuszcz niż efekt ciązy ... zreszta wrzuce fote to same ocenicie ....

Same się prosiłyście.... Pognieciony brzuch :-p Wszystko mnie już ciśnie :-( To ja :zawstydzona/y:

1. 7t6d
2. 9t3d

Załączniki

• 7t6d.jpg
    7t6d.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 37
  • 9t3d.jpg
    9t3d.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Ania firever rzeczywiscie masz duży brzuszek i to typowo ciążowy nie zaden tłuszczyk jak u mnie, i wszystkie brzuszki wasze dziewczynki sa cudowne!!! jak na wasze patrze to tylko moj jest najbrzydszy dwie ładki odstające masakra:no:

Do góry