reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

dziewczyny ja weszłam dzisiaj na forum styczniówek na ich brzuszki i jedna dziewczyna w 13 tygodniu ma strasznie duży brzuszek, pomyśleć ze za pare tygodni też bede taki mieć :p jak dobrze pojdzie :) ja mam troszke wywalony ale wyglądam jakbym utyła, zreszta utyłam 4 kg w miesiąc :/​

reklama
Kochana ja też mam już brzuch, tylko że u mnie to bardziej taka opona z tłuszczu... A na wadze jest 3 kg do przodu :-(

Pokazałabym Wam swój bęcolek, ale coś czuję że mi zaraz bliźniaki zaczniecie wkręcać a ja jeszcze na usg nie byłam więc kto wie. Może jak mąż wieczorem z pracy wróci to go namówię żeby foto zrobił i Wam się pochwalę;)

Dziewczynki ja załączam fotke moje brzuchola, ale ja naprawde nie potrafie rozszyfrować czy to ciąża czy to te kilogramy które przybrałam w miesiąc... a kilka ich jest :-)

Załączniki

• brzuszek.jpg
    brzuszek.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 37
Witam Was wszystkie:blink:Macie takie śliczne fasoleczki:tak:Gratuluje Wam wszystkim:-) Ja żeby zobaczyć moją kruszynkę musze czekać do 22 lipca:-:)-:)-( Jedyne co bym chciała to żeby wszystko było tak jak trzeba:tak: Jak tylko dostanę zdjęcie to też na pewno wkleję:tak::tak::tak:

Shingle wstawiaj fotke swoje brzusia proszę:-) ja jestem grubsza od Ciebie i wstawiłam!! Dawaj dawaj, nikt się nie patrzy na wałeczki a na brzuszki :)

daga.p , Moni_ka - super brzuszki :)

dziewczyn ja jeszcze wogóle takiego nie mam aż normalnie poleciałam do łazienki i zaczełam go sprawdzać ale nie mam :( a już prawie 11 tyg :( do tego przytyłam może troszkę wiecej niż 1 kg, nie za mało?

reklama
Dziewczyny!!!

Dawać mi tu brzuchy!!! Migiem!!!:wściekła/y:

Moni_ka-fajny bebenek. I na pewno fasolowy!!!(bo przecież gdyby nie ciąża to byś nie przytyła. Pamiętaj!)

Do góry