reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Dziewczyny, chciałam zauważyć że wszystkie te brzuszki są śliczne a w miarę jak się będą powiększać to będą jeszcze ładniejsze i wtedy żaden tłuszczyk (ani ten urojony, ani realnie występujący) nie będzie miał najmniejszego znaczenia.
A te dziewczyny u których jeszcze nic nie widać też się całkiem niedługo doczekają i szybko zatęsknią za "normalnymi" ciuchami;-) Ja w pierwszej ciąży też się doczekać nie mogłam a trochę zaczęło być widać dopiero ok 15-16 tyg (ale wtedy to ja byłam szczupła i młoda:-p)

reklama
ja juz mam spory ;) jakbym mierzyła resztę wymiarów to nic się nie zmieniło, tylko brzuszek wystaje z każdej sukienki ;)
ciężko zrobić sobie zdjęcie , statywu tez nie znalazłam, buuu

No dobra, to teraz ja (jakieś takie kiepskie, ale sama lepszego zrobić nie umiem)
Zobacz załącznik 147505

No to i ja wstawie:blink: Tylko moj to taki kształtny nie jest:-( Nie wiem czemu:-( Mam nadzieję że wszystko z maleństwem dobrze:blink: A przytyłam 6 kg w 2 miesiące obżeram się jak słoń :-(
Zobacz załącznik 147510

Same się prosiłyście.... Pognieciony brzuch :-p Wszystko mnie już ciśnie :-( To ja :zawstydzona/y:

1. 7t6d
2. 9t3d

A to mój upasiony badzioch ...

Dziewczynki śliczne brzusie macie. I nie tam rzadne spasione!!! Ciężarówki jak się patrzy.:tak:

Hej babeczki.

Widzę, że zdjęcia ślubne królują więc wstawiam swoje (byłam wtedy piękna, młoda i szczuplejsza o kilka kg ;-))

Załączniki

• bez tytułu.jpg
    bez tytułu.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 77
  • a.jpg
    a.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 83
Dziewczyny, macie super ciążowe brzuszki :tak::-) takie ładniusie :-) u mnie narazie tylko stara ogromna fałda-taki gratis po pierwszej ciazy :baffled::dry: ale czuje od tygodnia ze cos brzusio zaczyna rosnac, tyle ze narazie tylko 0,7kg na plusie wiec super! :-)

Dziewczynki ja dołączam fotke mojego dzidziola z dzisiaj równo koniec 10 tygodnia, zdjęcie jest średniej jakości, i dzieciaczka widać do połowy, nie całego, bo lekarz skupił się na górnej czesci i tak druknął, widać głowke, rączki kt,óre wyglądają jakby dotykały policzek, widac usta i oczka ale co do oczek trzeba sie przyjzec, mam nadzieje ze cos zobaczycie, pozdrawiam

Załączniki

• dzidziol.jpg
    dzidziol.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 48
Kurde Moni_ka to już jest najprawdziwszy w świecie dzidziuś:-) Ja muszę się przyznać że zwykle to za wiele na tym usg jak mi się dokładnie paluchem co i jak nie pokaże to nie widzę, ale u Ciebie to już nawet ja się dopatrzę "ludzia" Rewelacja!

reklama
Do góry