reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

Dziewczyny, chciałam zauważyć że wszystkie te brzuszki są śliczne a w miarę jak się będą powiększać to będą jeszcze ładniejsze i wtedy żaden tłuszczyk (ani ten urojony, ani realnie występujący) nie będzie miał najmniejszego znaczenia.
A te dziewczyny u których jeszcze nic nie widać też się całkiem niedługo doczekają i szybko zatęsknią za "normalnymi" ciuchami;-) Ja w pierwszej ciąży też się doczekać nie mogłam a trochę zaczęło być widać dopiero ok 15-16 tyg (ale wtedy to ja byłam szczupła i młoda:-p)

reklama
ja juz mam spory ;) jakbym mierzyła resztę wymiarów to nic się nie zmieniło, tylko brzuszek wystaje z każdej sukienki ;)
ciężko zrobić sobie zdjęcie , statywu tez nie znalazłam, buuu

No dobra, to teraz ja (jakieś takie kiepskie, ale sama lepszego zrobić nie umiem)
Zobacz załącznik 147505

No to i ja wstawie:blink: Tylko moj to taki kształtny nie jest:-( Nie wiem czemu:-( Mam nadzieję że wszystko z maleństwem dobrze:blink: A przytyłam 6 kg w 2 miesiące obżeram się jak słoń :-(
Zobacz załącznik 147510

Same się prosiłyście.... Pognieciony brzuch :-p Wszystko mnie już ciśnie :-( To ja :zawstydzona/y:

1. 7t6d
2. 9t3d

A to mój upasiony badzioch ...

Dziewczynki śliczne brzusie macie. I nie tam rzadne spasione!!! Ciężarówki jak się patrzy.:tak:

Hej babeczki.

Widzę, że zdjęcia ślubne królują więc wstawiam swoje (byłam wtedy piękna, młoda i szczuplejsza o kilka kg ;-))

Załączniki

• bez tytułu.jpg
    bez tytułu.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 82
  • a.jpg
    a.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 86
Dziewczyny, macie super ciążowe brzuszki :tak::-) takie ładniusie :-) u mnie narazie tylko stara ogromna fałda-taki gratis po pierwszej ciazy :baffled::dry: ale czuje od tygodnia ze cos brzusio zaczyna rosnac, tyle ze narazie tylko 0,7kg na plusie wiec super! :-)

Dziewczynki ja dołączam fotke mojego dzidziola z dzisiaj równo koniec 10 tygodnia, zdjęcie jest średniej jakości, i dzieciaczka widać do połowy, nie całego, bo lekarz skupił się na górnej czesci i tak druknął, widać głowke, rączki kt,óre wyglądają jakby dotykały policzek, widac usta i oczka ale co do oczek trzeba sie przyjzec, mam nadzieje ze cos zobaczycie, pozdrawiam

Załączniki

• dzidziol.jpg
    dzidziol.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 52
Kurde Moni_ka to już jest najprawdziwszy w świecie dzidziuś:-) Ja muszę się przyznać że zwykle to za wiele na tym usg jak mi się dokładnie paluchem co i jak nie pokaże to nie widzę, ale u Ciebie to już nawet ja się dopatrzę "ludzia" Rewelacja!

reklama
Do góry