reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Album Fotograficzny

Pysiu Tadziu jest bosssssski :-) a imie tez fajne. Ja lubie nasze polskie tradycyjne imiona-ladnie wybraliscie i niech tak zostanie :tak:

Zabeczko ale malenki brzusio:-) ja tez taaaaaki chce, buuuu , a u mnie juz taka kula ze szok :eek:

Patrycja wygladasz naprawde uroczo, wygladasz super :tak:

reklama
Luczynko, wlasnie widzialam Twoj brzusio, i nie bede sie licytowac, ale Twoj mi sie bardziej podoba, slicznie okraglutki ciazowy brzusio:tak:

Taki sliczny i okraglutki to on moze i byl, ale tak z trzy tygodnie temu. Wtedy bylo robione to zdjecie. A teraz jest o wiele wiekszy co mnie przeraza. Bo waga i brzuszek powoli rosly, a teraz w ciagu dwoch tygodni nabralam takiego tempa ze chce mi sie ryczec :szok:

Taki sliczny i okraglutki to on moze i byl, ale tak z trzy tygodnie temu. Wtedy bylo robione to zdjecie. A teraz jest o wiele wiekszy co mnie przeraza. Bo waga i brzuszek powoli rosly, a teraz w ciagu dwoch tygodni nabralam takiego tempa ze chce mi sie ryczec :szok:
To chyba normalne, ja tez nabieram tempa, przez ostatni tydzien przytylam kg:)Jak dla mnie byl to szok.

Wklejam naszego Filipka! Sesja z dzisiaj ;-)

img3601.jpg

Dziękujemy za komplimenta! Co ja się nacierpiałam, żeby mały pokazał co tam za klejnoty chowa to szok :szok: Sikać mi się chciało, że masakra, a pani technik przyciskała mi tą końcówkę USG do brzuchola, że myślałam, że się posiuram. Do tego jak mi zaczęła przesuwać jelita, to bałam się, że puszczę bąka,a nie anleżałoby to do przyjemnych sytuacji, bo były dziś jadowite i obawiam się, że pani mogłaby zzielenieć :laugh2::eek::baffled:, więc się ostro musiałam powstrzymywać :-D, ale dałam radę. Potem się mało nie popłakałam, bo nie dość, że to ostatnie w tej ciąży USG, baba mi nie pokazała nic na monitorku, to jeszcze mi mówi, że niestety ale dziś nie poznamy płci dziecka. Ale na szczęście uparcie próbowała dalej i znalazła siuraka!

reklama
Do góry