reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
Kataszaonku, na wadze przybieram, wiec sie nie martwie ze za maly mam brzusio. Zreszta moja mamcia, ktora mnie zna najlepiej na swiecie, mowi ze jak na mnie to jest ok:):) Ty tez sie nie martw malym brzusiem, jak jestes drobna to jest normalne ze jest maly:)

ja drobna nie jestem, nie nosze 34 czy 36...ale wiecie co to moze byc? bpo wydaje mi sie ze biodra mi sie rozeszly i moze dzidzia kolysze sie w miednicy? ! :sorry::shocked2:wydaje mi sie, a podobno tak nie jest z relacji obserwatorow.

Pysiu no z Tadzika to normlanie przystojniak jest:tak: super fotka!!

Zabeczka jaki malusi zgarbniusi, ja to jak krówsko bym przy Tobie wyglądała:-D
Pokaż nam swoją mordkę kochana a nie się chowasz za włosami!!:tak:

a dziewczynki mam pytanie - wstawiacie wogóle jakieś zdjęcia na NK? Wiem, że wiele z Was tak - a ja mam mega opory :zawstydzona/y:

ja wstawiam, ale to dlatego, że osoby mi niemiłe lub mogące obgadywać czy coś (przynajmniej te o których wiem:-p) wykasowałam z nk... poza tym do 18 roku zycia mieszkałam w Szczytnie, a teraz w Poznaniu, więc pełno znajomych mam tam lub w ogóle rozsianych po świecie i często jest to nasza jedyna możliwość kontaktu bo na maile mało kto ma czas... a tak: widzą fotkę, to od razu wskakują na wiadomość i jakoś się znajomość ciągnie:tak:

hmmm nie chce zebys mnie zle zrozumiala, ale mowie prawde- maly jak moj. Ale nie martw sie, moze nam jescze urosna....Oczywiscie standardowo wczoraj w szkole uslyszalam ze nie wyglada to na 6 miesiac, a ze w ogole na ciaze nie wyglada. Kurde czy wszyscy mysla ze to jest kompelent?

Kataszaonku wydaje mi się że Ty masz jednak trochę większy:tak:
też mi sie takie teksty z zazdrością kojarzą... tak jak kupisz fajne ale używane autko, które jest samo w sobie super, a ktoś Ci powie "łeee a tutaj to mu lakier odprysł"... wybacz porównanie do autka ale pierwsze mi do głowy przyszło:tak: zamiast się zachwycać i prawić komplementy to ktoś wynajdzie szczególik co mu nie pasuje... albo dziewczyny które jeszcze nie były w ciąży myślą że lepiej jak całą ciąże przechodzisz z małym brzuszkiem... w sumie to ja też tak myślałam, ale odkąd zaszłam to chciałam żeby szybciej rósł:tak:(chociaż teraz trochę narzekam na jego wielkość, ale skoro małemu dobrze, to ja się nie kłócę:-D)

Pysiu no z Tadzika to normlanie przystojniak jest:tak: super fotka!!

Zabeczka jaki malusi zgarbniusi, ja to jak krówsko bym przy Tobie wyglądała:-D
Pokaż nam swoją mordkę kochana a nie się chowasz za włosami!!:tak:

ja wstawiam, ale to dlatego, że osoby mi niemiłe lub mogące obgadywać czy coś (przynajmniej te o których wiem:-p) wykasowałam z nk... poza tym do 18 roku zycia mieszkałam w Szczytnie, a teraz w Poznaniu, więc pełno znajomych mam tam lub w ogóle rozsianych po świecie i często jest to nasza jedyna możliwość kontaktu bo na maile mało kto ma czas... a tak: widzą fotkę, to od razu wskakują na wiadomość i jakoś się znajomość ciągnie:tak:

Kataszaonku wydaje mi się że Ty masz jednak trochę większy:tak:
też mi sie takie teksty z zazdrością kojarzą... tak jak kupisz fajne ale używane autko, które jest samo w sobie super, a ktoś Ci powie "łeee a tutaj to mu lakier odprysł"... wybacz porównanie do autka ale pierwsze mi do głowy przyszło:tak: zamiast się zachwycać i prawić komplementy to ktoś wynajdzie szczególik co mu nie pasuje... albo dziewczyny które jeszcze nie były w ciąży myślą że lepiej jak całą ciąże przechodzisz z małym brzuszkiem... w sumie to ja też tak myślałam, ale odkąd zaszłam to chciałam żeby szybciej rósł:tak:(chociaż teraz trochę narzekam na jego wielkość, ale skoro małemu dobrze, to ja się nie kłócę:-D)
Foteczki mojej facjaty sa na NK:) ale chyba powinnam wstawic jakies zdjatko do avatora.

Patrycja - brzuszek uroczy i taki pokaźny....i jak wysoko!!!
Mój dla odmiany po kolana:-D:-D:-D

Zabeczka- piękny zgrabny brzuszek!!!
Jestes szczupłą kobietka dlatego i brzunek malutki!!!
Ale uwierz mi ze to na plus!!!
Potem nie bedzie Ci wisiec skora po kolana!!!:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
A to moj brzusio z dzisiaj czyli 22tydz i 3 dzien:-)

WOW, malutki Brzucholek, super
chyba brzucholek, a nie potworek

hmmm nie chce zebys mnie zle zrozumiala, ale mowie prawde- maly jak moj. Ale nie martw sie, moze nam jescze urosna....Oczywiscie standardowo wczoraj w szkole uslyszalam ze nie wyglada to na 6 miesiac, a ze w ogole na ciaze nie wyglada. Kurde czy wszyscy mysla ze to jest kompelent?
Moja droga, ale to jest kompelment. Moje kolazanki jak mówią mi tak , to potem dodają: jejku ja też chce tak w ciązy wyglądać. Także one nie zdają sobie sprawy, że większosc z nas cche mieć wielkie BRZUCHY :). Będą w ciązy to zrozumieja, także wybacz im. A na zdjęciach, które wkleiłas na BB wygladasz na drobna osobę, ale brzuch był konkretnie ciążowy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry