reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

WOW, malutki Brzucholek, super

chyba brzucholek, a nie potworek

Moja droga, ale to jest kompelment. Moje kolazanki jak mówią mi tak , to potem dodają: jejku ja też chce tak w ciązy wyglądać. Także one nie zdają sobie sprawy, że większosc z nas cche mieć wielkie BRZUCHY :). Będą w ciązy to zrozumieja, także wybacz im. A na zdjęciach, które wkleiłas na BB wygladasz na drobna osobę, ale brzuch był konkretnie ciążowy.

Dokładnie!!! Koleżanki zrozumieją w pierwszej ciąży, a Wy w następnej;-) Wy wiecie z jaką ja nostalgią wspominam pierwszą ciążę, kiedy każda napotkana osoba dziwiła się że to już ten tydzień i że wcale nie wygląda. Teraz dla odmiany jak się pochwalę w którym jestem tygodniu to się zdarzają pytania czy bliźniaki będą i to też nie jest fajne:no:

reklama
Sliczne brzuszki. A ze male to sie nie martwcie tylko bym sie cieszyla. Przynajmniej was kregoslup nie bendzie bolal od dzwigania.
Ja w pierwszej ciazy tez mialam malutki do czasu haha chyba tak do 6 miesiaca a puzniej to tak nagle urusl. Pokaze wam fotki tylko sie nie wystraszcie :-D

I tak wygaladalam na poczatku stycznia:
styczen11m.jpg

A tak na poczatku lutego (maly urodzil sie 29 lutego):
luty11.jpg

śliczny brzuś Pati;-) ehhhh tylko te baby wkurzają, jak komentuja na każdym kroku...nie wiem, ale kiedyś kobiety je chyba zakrywały pod swetrami i płaszczami, ja mojego brzusia się nie wstydzę i lubię nosić obcisłe sweterki - tuniki, ale przez to non stop słyszę komentarze, o ale juz jest wielki:shocked2: nigdy nie moge dopatrzyc sie intencji rozmówcy:confused2::confused2: ale dzis ta baba co ja spotkałam to konkretnie przegięła ehhhh szkoda gadac

Sliczne brzuszki. A ze male to sie nie martwcie tylko bym sie cieszyla. Przynajmniej was kregoslup nie bendzie bolal od dzwigania.
Ja w pierwszej ciazy tez mialam malutki do czasu haha chyba tak do 6 miesiaca a puzniej to tak nagle urusl. Pokaze wam fotki tylko sie nie wystraszcie...

słodki brzuś i zgrabna figura, ciezko mi siebie wyobrazić już w zaawansowanej ciązy, teraz dokucza mi kregosłup a co bedzie później???:eek:

Ja w pierwszej ciazy tez mialam malutki do czasu haha chyba tak do 6 miesiaca a puzniej to tak nagle urusl. Pokaze wam fotki tylko sie nie wystraszcie...

słodki brzuś i zgrabna figura, ciezko mi siebie wyobrazić już w zaawansowanej ciązy, teraz dokucza mi kregosłup a co bedzie później???:eek:
Mi tez juz kregoslup dokucza;(, a moj sie tylko dziwi mowi ze jezscze za wczesnie zeby mnie tak bolal:(

śliczny brzuś Pati;-) ehhhh tylko te baby wkurzają, jak komentuja na każdym kroku...nie wiem, ale kiedyś kobiety je chyba zakrywały pod swetrami i płaszczami, ja mojego brzusia się nie wstydzę i lubię nosić obcisłe sweterki - tuniki, ale przez to non stop słyszę komentarze, o ale juz jest wielki:shocked2: nigdy nie moge dopatrzyc sie intencji rozmówcy:confused2::confused2: ale dzis ta baba co ja spotkałam to konkretnie przegięła ehhhh szkoda gadac

Nie wnikaj w intencje. Bo ktoś powie coś, mając na mysli komplement, a Ty potraktujesz jak niekompelment. Lepiej myślec, że wszyscy sa mili i symstyczni (chociaz akurta przy tej babie to nie miałaś co sie oszukiwać, ale pomysl ty po ciązy bedziesz znowu chodziutka, a ona nadal głupia :D:D)

Mnie w pierwszej ciazy strasznie bolal kregoslup ale pod koniec dopiero. W ostatnich tygodniach to nie moglam chodzic bo mi bol promieniowal do nogi i kulalam. A teraz juz mnie boli wiec tez sie martwie co to bendzie do lutego.

Pysiu jeju jakie śliczne to foto z USG aż się napatrzeć nie mogę :tak::tak::tak::-)
Brzuszki macie też śliczne :)
A to normalne, że każda z Nas ma inny i do końca ciąży też będziemy miałe inne. A w ogóle to te brzuszki Nam zaczną dopiero wyskakiwać większe :-D więc nie ma co sie martwić :-p

reklama
Do góry