marga82
Lutóweczka2010
dziewczyny sliczne brzusie chyba dzis tez poprosze meza zeby mi pstryknal fote bo ja mam jeszcze wiekszy brzuchol :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój 24tygodniowy potworek:-)
Zobacz załącznik 171986
Dziękuje:-) Ja osobiście na nk wstawiam ogólne zdjęcia, a do mojej dzidzi wara;-) nie chce bo mam pare osób w otoczeniu co wiem jakie są i będą miały kolejny powód do obrobienia dupy, a swoim szczęściem to się z Wami wole podzielić;-)pięny masz ten brzunio...kształtem mój przypomina troszkę
a dziewczynki mam pytanie - wstawiacie wogóle jakieś zdjęcia na NK? Wiem, że wiele z Was tak - a ja mam mega opory
A to moj brzusio z dzisiaj czyli 22tydz i 3 dzien:-)
hmmm nie chce zebys mnie zle zrozumiala, ale mowie prawde- maly jak moj. Ale nie martw sie, moze nam jescze urosna....Oczywiscie standardowo wczoraj w szkole uslyszalam ze nie wyglada to na 6 miesiac, a ze w ogole na ciaze nie wyglada. Kurde czy wszyscy mysla ze to jest kompelent?
Stwierdzam że tak mówią Ci co zazdroszczą, że oni nie mają...Oczywiscie standardowo wczoraj w szkole uslyszalam ze nie wyglada to na 6 miesiac, a ze w ogole na ciaze nie wyglada. Kurde czy wszyscy mysla ze to jest kompelent?