reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
Myślę że lepiej z dwutygodniowym wyprzedzeniem zadzwonić. Najlepiej widać dzidzię ok26 tyg. bo wtedy waży już kilogram ale do kiedy to nie wiem bo chyba czym większe to się nie mieści czy coś takiego

kurczę na razie te fotki wydają mi się takie.. plastelinkowe ale też chcę:-D
Milenko a trzeba się jakoś dużo wcześniej rejestrować tam?

Którejś z dziewczyn mąż stwierdził ,że te dzieci to takie miśki haribo przypominają :) I faktycznie bardz otrafne porównanie

zgadnij co zrobimy w tym kierunku?? tak jest, będziemy mocno trzymać kciuki:tak:
:):):)

kasztaone wrzucasz filmik na komputer,robisz pauzę jesli chcesz miec takie zdjęcie i klikasz ctrl + c + klawisz "screen" po prawej na górze. Potem wchodzisz w painta,dajesz ctrl+ V i przycinasz zdjątko tak jak Ci pasuje :)

Milenka, kapitalne te zdjęcia, aż mnie naprawdę zrobienie sobie 3D dodatkowo zaczęło korcić. Pysia mi na pierwszym usg w 13 tyg też przez chwilę pokazał widok 3D i fotki zrobił, ale nie są takie wyraźne jak ta Twoja.
Teraz Wam się pochwalę najbardziej kobiecym kawałkiem mojej Poli. co prawda dwuwymiarowe, ale nawet ja (to naprawdę co najmniej dziwne, bo za Chiny Ludowe nic na tych zdjęciach nigdy nie widzę) dopatrzyłam się że to dziewczynka:-) 100_1750.jpg

reklama
A oto mój maluszek. Musiałam zrobić jednak zdjęcie zdjęcia bo na płycie jest tylko filmik.

Na 1 zdj widac klejnoty :-D
Cudne zdjęcia!!! Kurczę, połowa ciąży o maluchy wyglądają już tak, jak powinny:-) Niby jestem wykształconą kobietą:-) ale nie mogę nigdy uwierzyć w to, że z dwóch małych komórek ulepiło się DZIECKO! Nowy człowiek z nową osobowością i swoim światem wewnętrznym:-) Może trochę zakręciłam, ale to jest prawdziwy CUD, co nie?:-)

Do góry