reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
To wrzucam obiecane fotki Milenki i moje :-)

Fotki z USG są z zeszłego poniedziałku, a moje z dzisiaj :-D

Załączniki

• Milenka-19t5d (1).jpg
    Milenka-19t5d (1).jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 49
  • Milenka 19t5d(2).jpg
    Milenka 19t5d(2).jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 46
  • Milenka 19t5d(3).jpg
    Milenka 19t5d(3).jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 47
  • Milenka 19t5d(4).jpg
    Milenka 19t5d(4).jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 42
  • 21t1d.jpg
    21t1d.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 57
  • 21t1d(1).jpg
    21t1d(1).jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 53
Losek Ty to Kochana masz brzuszek wygladajacy na gora 4 miesiac, ale napewno nie na 6. Super malutki i zgrabniutki :tak: jak ja bym taki chciala :tak: a wygladasz naprawde promiennie :-)

Shingle super fotki z USG :tak: a brzusio masz taki sliczniutki okraglutki :-) ja mam juz sporawy ale niestety nie jest taki okragly kuleczkowaty jak Twoj tylko taki tluszczowy wlasnie :eek:

reklama
Do góry