reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

Śliczny zajączek, śliczne brzuszki, śliczne włoski !

A teraz Kataszaone proszę Cię bardzo o opinię pasów ciążowych jak to z nimi jest :-) Bo kusi mnie zakup, a boję się, że mi do niczego nie będzie np. pasowało... nie orientuje się w tej kwestii, a wiem, że zakupiłaś sobie :-)

uwaga! przed chwileczka dostalam te pasy! wlasnie je zalozylam i jak dla mnie to sa swietne ! nawet jak ma sie za krotka bluzke bo mozna zalozyc i juz po klopocie :):):) hihihi ciesze sie podoba mi sie zwłaszcza taki ecreu co kupilam :) bo drugi to czarny zwykly. Fajnie to wyglada :) Jak prawdziwa ciezarowka :)

reklama
uwaga! przed chwileczka dostalam te pasy! wlasnie je zalozylam i jak dla mnie to sa swietne ! nawet jak ma sie za krotka bluzke bo mozna zalozyc i juz po klopocie :):):) hihihi ciesze sie podoba mi sie zwłaszcza taki ecreu co kupilam :) bo drugi to czarny zwykly. Fajnie to wyglada :) Jak prawdziwa ciezarowka :)

A zdjęcie nam zrobisz? plis, plis, plisssssssss :-)

poprosimy o jakies fotki! bo tez myslalam o taki zakupie ale nie wim jak bede wygladac! :-) :-)

Kataszone mieszczę się tylko w swoje 2 ulubione pary, reszta już ciasna...ale co tam, poczekam z miesiąc, pózniej będę musiała się obkupić. Gorzej z bluzkami, wszystkie dobre, nadają się do kosza.

piękne macie te brzuchole :-)

kataszaone nie tylko masz super włosy ale śliczna z Ciebie dziewczyna...jak ja bym chciała być brunetką !!niestety próbowałam zamienić mój blond na ciemny przez rok byłam bruneta ale nie wygladałam dobrze

Gucha śliczny brzuszek!!! :)

kataszaone świetny ciążowy brzuszek :) no i włosy - marzenie, naturalny kolorek czy farbujesz???
Dołączam się do prośby o zdjęcie z pasem ciążowym :) bo też mnie kusi by kupić

reklama
Brzucho nieśmiało zbliża się do 90 cm :-)

Załączniki

• IMG_5112.jpg
    IMG_5112.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Do góry