reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

ej to niesprawiedliwe, bo ty masz okragly a ja trojkatny! chyba juz nikt nie ma watpliwosci ze w ciazy jestes? jescze niadwno pamietam jak ludzie zastanawiali sie czy w ciazy czy nie, przygladali sie ale i tak nic z tego nie wynikalo bo i tak nie ustepowali miejsca.

haha no mowie wam ze szwagierka powiedziala mi ze brzuch jest gruby a nie ciazowy ze...ja taka gruba jestem(jakbym nie wiedziala)ale nie musiala mnie az tak usawiadamiac>.<

reklama
No dobra to teraz moja kolej hihi

Załączniki

• 789.jpg
    789.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 38
to prawda, drobna jestem:D a najlepsze są wieczory, brzusio robi się o połowę większy!! Postaram wam dzisiaj pstryknąć foto z wieczora, zobaczycie, że jest różnica:D:D

Śliczny zajączek, śliczne brzuszki, śliczne włoski !

A teraz Kataszaone proszę Cię bardzo o opinię pasów ciążowych jak to z nimi jest :-) Bo kusi mnie zakup, a boję się, że mi do niczego nie będzie np. pasowało... nie orientuje się w tej kwestii, a wiem, że zakupiłaś sobie :-)

Śliczny zajączek, śliczne brzuszki, śliczne włoski !

A teraz Kataszaone proszę Cię bardzo o opinię pasów ciążowych jak to z nimi jest :-) Bo kusi mnie zakup, a boję się, że mi do niczego nie będzie np. pasowało... nie orientuje się w tej kwestii, a wiem, że zakupiłaś sobie :-)

zakupilam ale jescze mi nie przyszly :crazy::szok: jak tylko je dostane a juz tak naprawde powinnam miec to napisze. A to co mam na sobie na zdkjeciu ( bo to cie moglo zmylic, moja mama tez myslala ze to ten pas) to takie spodnie specjalne ciazowe :)

haha no mowie wam ze szwagierka powiedziala mi ze brzuch jest gruby a nie ciazowy ze...ja taka gruba jestem(jakbym nie wiedziala)ale nie musiala mnie az tak usawiadamiac>.<

powiedz jej: zdupiaj! to zawsze działa. A głupimi babami się nei przejmuj (po porodzie schodniesz, a ona nie zmądrzeje :D:D). My Ci mówimy, że brzucho ciązowe.

reklama

Pysia dobrze radzi ! :-p A ja znając siebie bym jej powiedziała, że już wole taki brzuch, bo i tak go zrzucę po porodzie, a Ty nigdy twarzy nie zmienisz :-p Nie miłe oczywiście, ale ona niech spada ze swoimi komentarzami

zakupilam ale jescze mi nie przyszly :crazy::szok: jak tylko je dostane a juz tak naprawde powinnam miec to napisze. A to co mam na sobie na zdkjeciu ( bo to cie moglo zmylic, moja mama tez myslala ze to ten pas) to takie spodnie specjalne ciazowe :)

aaa no widzisz! zmyliło mnie, masz rację :-) ale jak dostaniesz to proszę od razu poinformować co i jak !:-)

Do góry