reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

ej to niesprawiedliwe, bo ty masz okragly a ja trojkatny! chyba juz nikt nie ma watpliwosci ze w ciazy jestes? jescze niadwno pamietam jak ludzie zastanawiali sie czy w ciazy czy nie, przygladali sie ale i tak nic z tego nie wynikalo bo i tak nie ustepowali miejsca.

haha no mowie wam ze szwagierka powiedziala mi ze brzuch jest gruby a nie ciazowy ze...ja taka gruba jestem(jakbym nie wiedziala)ale nie musiala mnie az tak usawiadamiac>.<

reklama
No dobra to teraz moja kolej hihi

Załączniki

• 789.jpg
    789.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 33
to prawda, drobna jestem:D a najlepsze są wieczory, brzusio robi się o połowę większy!! Postaram wam dzisiaj pstryknąć foto z wieczora, zobaczycie, że jest różnica:D:D

Śliczny zajączek, śliczne brzuszki, śliczne włoski !

A teraz Kataszaone proszę Cię bardzo o opinię pasów ciążowych jak to z nimi jest :-) Bo kusi mnie zakup, a boję się, że mi do niczego nie będzie np. pasowało... nie orientuje się w tej kwestii, a wiem, że zakupiłaś sobie :-)

Śliczny zajączek, śliczne brzuszki, śliczne włoski !

A teraz Kataszaone proszę Cię bardzo o opinię pasów ciążowych jak to z nimi jest :-) Bo kusi mnie zakup, a boję się, że mi do niczego nie będzie np. pasowało... nie orientuje się w tej kwestii, a wiem, że zakupiłaś sobie :-)

zakupilam ale jescze mi nie przyszly :crazy::szok: jak tylko je dostane a juz tak naprawde powinnam miec to napisze. A to co mam na sobie na zdkjeciu ( bo to cie moglo zmylic, moja mama tez myslala ze to ten pas) to takie spodnie specjalne ciazowe :)

haha no mowie wam ze szwagierka powiedziala mi ze brzuch jest gruby a nie ciazowy ze...ja taka gruba jestem(jakbym nie wiedziala)ale nie musiala mnie az tak usawiadamiac>.<

powiedz jej: zdupiaj! to zawsze działa. A głupimi babami się nei przejmuj (po porodzie schodniesz, a ona nie zmądrzeje :D:D). My Ci mówimy, że brzucho ciązowe.

reklama

Pysia dobrze radzi ! :-p A ja znając siebie bym jej powiedziała, że już wole taki brzuch, bo i tak go zrzucę po porodzie, a Ty nigdy twarzy nie zmienisz :-p Nie miłe oczywiście, ale ona niech spada ze swoimi komentarzami

zakupilam ale jescze mi nie przyszly :crazy::szok: jak tylko je dostane a juz tak naprawde powinnam miec to napisze. A to co mam na sobie na zdkjeciu ( bo to cie moglo zmylic, moja mama tez myslala ze to ten pas) to takie spodnie specjalne ciazowe :)

aaa no widzisz! zmyliło mnie, masz rację :-) ale jak dostaniesz to proszę od razu poinformować co i jak !:-)

Do góry