reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

A to zdjecia z wczoraj mojego Synusia. Lekarz robil USG przez ponad 10 minut, probowal go ruszyc aby pokazal nam buzie, ale jemu tak bardzo przeszkadzaly szumy z USG ze raczka zakryl sobie twarz i szuko, Biedaczek :sorry::tak: No i wypial sie do nas pupa :eek::-D

1.w takiej pozycji lezal caly czas, prezentujac nam pieknie swoj kregoslup :-D
2. jedna raczke mial pod glowka, a druga trzymal sie za uszko i twarz
3. tu widac od tylu jak trzyma uszko
4. a tu juz wcale nie krotkie nozki i wielkie stopy :-D

Niestety pozostawiaja te zdjecia wiele do zyczenia, ale lekarz robil co mogl a Wituś sie zaparl i basta. Chyba bede miala drugiego uparciucha :-D

hihi jaki smiechowy! jaki kochany! dzieciaczki zdecydowaie nie lubia jak sie im przeszkadza :)

reklama
za takie teksty bede gryźć. dobra wklejam ale przepraszam za przybrudzone spodnie ( proszek sie nie sprał a ja nie zauwazylam :crazy: )

a moj mi sie wydaje wlasnie taki z wyraznie szpiczastym dolem ( tego nie iwdac teraz, bo widac to jak jestem nago) trojkatny troche jest. Na dole takie wybrzuszenie a z gory od piersi taki zjazd :| nie wiem czy wiadomo o co chodzi :| A z przodu jak gruszka wyglada :|

I miałam rację!:-) Masz cudowny brzuszek taki zgrabny i okrąglutki, tylko pozazdrościć mogę:sorry: Ja to przez środek mam wgłębienie po fałdkach tłuszczyku i jest taki jojkowaty:-( natomiast Twój jest ślicznie okrąglutki:tak:

Haha - a móóóóój jest gruby!!!

Dziewczynki założę się ze wyglądamy wszystkie oszałamiająco - bo jak inaczej mogą wyglądać lutowe dziewuszki?? Jedyne ale do naszych brzuszków mamy my - czas sie tego pozbyc chyba :D

A to zdjecia z wczoraj mojego Synusia. Lekarz robil USG przez ponad 10 minut, probowal go ruszyc aby pokazal nam buzie, ale jemu tak bardzo przeszkadzaly szumy z USG ze raczka zakryl sobie twarz i szuko, Biedaczek :sorry::tak: No i wypial sie do nas pupa :eek::-D

Niestety pozostawiaja te zdjecia wiele do zyczenia, ale lekarz robil co mogl a Wituś sie zaparl i basta. Chyba bede miala drugiego uparciucha :-D

Luczynka - super!! :))) może to nie uparciuch tylko przerwaliście mu z Panem doktorem drzemkę i was wyganiał :)

Kataszaone gdyby mi się udało zapuścić takiej długości włosy to bym chyba nie obcięła :-p Na maxa mi się podobają :-D

Luczynka słodziak z tego twojego Witusia :-D Ja będę mieć 4D dopiero pod koniec października - jakoś w 24 tygodniu...

[SIZE=+2] luczynka[/SIZE] super zdjecia ! a moze sie poprostu wstydził :-) :-)

Watpie bo siusiaczka pokazywal w calosci it o kilka razy :-D:-D:-D

Luczynka - super!! :))) może to nie uparciuch tylko przerwaliście mu z Panem doktorem drzemkę i was wyganiał :)

Pewnie tak bo jak wrocilismy wieczorem od lekarza to od 22 znowu tak szalal ze nawet moj maz czul mocne kopniaki i wiercenie sie :-D

Kataszaone gdyby mi się udało zapuścić takiej długości włosy to bym chyba nie obcięła :-p Na maxa mi się podobają :-D

Luczynka słodziak z tego twojego Witusia :-D Ja będę mieć 4D dopiero pod koniec października - jakoś w 24 tygodniu...

mi tez troche szkoda, ale z drugiej strony cale zycie takie wlosy mam ( no raz mialam krotkie i to byl duuuzy blad) i chcialabym miec inne. Ale pewnie bym do nich tesknila. Jescze raz dziekuje za komplement :)

Luczynka- najwaznijesze ze chlopaczek zdrowy!!!!!
rozumiem ze to bylo 3D?
Ja jutro mam 4D i jestem bardzo ciekawa jak to wszystko widac w takim obrazie :))))
Tez bym chciala zobaczyc buziunie dziecka:)
No ale najbardziej mnie interesuje czy wszystko z dzidziulkiem jest ok....
Kataszone- pileczka pierwsza klasa a wloski faktycznie masz piekne i dlugie:)))))

dziekuje :) teraz jescze nie sa w prawdziwej krasie :p sa do tylka i krecone - kiedys to bylo fajne - ale teraz juz sie znudzilo - marzy mi sie cos szalonego - ale moj Artur prosi zebym tego nie robila, bo to podobno moj znak rozpoznawczy. szczerze mowiac to prawda jak mnbie ludzie opisuja to chyba najpierw mowia o wlosach. hmmm :cool:

Brzuszek super. Wagą się nei przejmuj że spadła o kilo, bo po brzuszku widac ze wszystko ok.
Tez mam włosy do pasa. Tyle lat zapuszczałam, jak już w końcu mogłam, ale zaczynją mi się nudzić.

reklama
A to zdjecia z wczoraj mojego Synusia. Lekarz robil USG przez ponad 10 minut, probowal go ruszyc aby pokazal nam buzie, ale jemu tak bardzo przeszkadzaly szumy z USG ze raczka zakryl sobie twarz i uszko, Biedaczek :sorry::tak: No i wypial sie do nas pupa :eek::-D

Awwwww dzieciaczek przesliczny...i jakie pozy wyszukane haha model:))))))

za takie teksty bede gryźć. dobra wklejam ale przepraszam za przybrudzone spodnie ( proszek sie nie sprał a ja nie zauwazylam :crazy: )

Kochana ja to ci zazdroszcze i wlosow i brzusia ...wlosy loooomatko piekne....dlugie ja nie mam nerwow zapuszczam mecze sie i juz dlugie mialam znudziyly sie i obciachalam do brody...teraz znow sie bede jakis czas meczyc...haha

A brzusiooooo...totalnie widac ze ciazowy piekniutki a nie taki torbiasty jak moj haha...Takze sie niczym nie przejmuj pieknie wygladasz...

Do góry