reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

A to zdjecia z wczoraj mojego Synusia. Lekarz robil USG przez ponad 10 minut, probowal go ruszyc aby pokazal nam buzie, ale jemu tak bardzo przeszkadzaly szumy z USG ze raczka zakryl sobie twarz i szuko, Biedaczek :sorry::tak: No i wypial sie do nas pupa :eek::-D

1.w takiej pozycji lezal caly czas, prezentujac nam pieknie swoj kregoslup :-D
2. jedna raczke mial pod glowka, a druga trzymal sie za uszko i twarz
3. tu widac od tylu jak trzyma uszko
4. a tu juz wcale nie krotkie nozki i wielkie stopy :-D

Niestety pozostawiaja te zdjecia wiele do zyczenia, ale lekarz robil co mogl a Wituś sie zaparl i basta. Chyba bede miala drugiego uparciucha :-D

hihi jaki smiechowy! jaki kochany! dzieciaczki zdecydowaie nie lubia jak sie im przeszkadza :)

reklama
za takie teksty bede gryźć. dobra wklejam ale przepraszam za przybrudzone spodnie ( proszek sie nie sprał a ja nie zauwazylam :crazy: )

a moj mi sie wydaje wlasnie taki z wyraznie szpiczastym dolem ( tego nie iwdac teraz, bo widac to jak jestem nago) trojkatny troche jest. Na dole takie wybrzuszenie a z gory od piersi taki zjazd :| nie wiem czy wiadomo o co chodzi :| A z przodu jak gruszka wyglada :|

I miałam rację!:-) Masz cudowny brzuszek taki zgrabny i okrąglutki, tylko pozazdrościć mogę:sorry: Ja to przez środek mam wgłębienie po fałdkach tłuszczyku i jest taki jojkowaty:-( natomiast Twój jest ślicznie okrąglutki:tak:

Haha - a móóóóój jest gruby!!!

Dziewczynki założę się ze wyglądamy wszystkie oszałamiająco - bo jak inaczej mogą wyglądać lutowe dziewuszki?? Jedyne ale do naszych brzuszków mamy my - czas sie tego pozbyc chyba :D

A to zdjecia z wczoraj mojego Synusia. Lekarz robil USG przez ponad 10 minut, probowal go ruszyc aby pokazal nam buzie, ale jemu tak bardzo przeszkadzaly szumy z USG ze raczka zakryl sobie twarz i szuko, Biedaczek :sorry::tak: No i wypial sie do nas pupa :eek::-D

Niestety pozostawiaja te zdjecia wiele do zyczenia, ale lekarz robil co mogl a Wituś sie zaparl i basta. Chyba bede miala drugiego uparciucha :-D

Luczynka - super!! :))) może to nie uparciuch tylko przerwaliście mu z Panem doktorem drzemkę i was wyganiał :)

Kataszaone gdyby mi się udało zapuścić takiej długości włosy to bym chyba nie obcięła :-p Na maxa mi się podobają :-D

Luczynka słodziak z tego twojego Witusia :-D Ja będę mieć 4D dopiero pod koniec października - jakoś w 24 tygodniu...

[SIZE=+2] luczynka[/SIZE] super zdjecia ! a moze sie poprostu wstydził :-) :-)

Watpie bo siusiaczka pokazywal w calosci it o kilka razy :-D:-D:-D

Luczynka - super!! :))) może to nie uparciuch tylko przerwaliście mu z Panem doktorem drzemkę i was wyganiał :)

Pewnie tak bo jak wrocilismy wieczorem od lekarza to od 22 znowu tak szalal ze nawet moj maz czul mocne kopniaki i wiercenie sie :-D

Kataszaone gdyby mi się udało zapuścić takiej długości włosy to bym chyba nie obcięła :-p Na maxa mi się podobają :-D

Luczynka słodziak z tego twojego Witusia :-D Ja będę mieć 4D dopiero pod koniec października - jakoś w 24 tygodniu...

mi tez troche szkoda, ale z drugiej strony cale zycie takie wlosy mam ( no raz mialam krotkie i to byl duuuzy blad) i chcialabym miec inne. Ale pewnie bym do nich tesknila. Jescze raz dziekuje za komplement :)

Luczynka- najwaznijesze ze chlopaczek zdrowy!!!!!
rozumiem ze to bylo 3D?
Ja jutro mam 4D i jestem bardzo ciekawa jak to wszystko widac w takim obrazie :))))
Tez bym chciala zobaczyc buziunie dziecka:)
No ale najbardziej mnie interesuje czy wszystko z dzidziulkiem jest ok....
Kataszone- pileczka pierwsza klasa a wloski faktycznie masz piekne i dlugie:)))))

dziekuje :) teraz jescze nie sa w prawdziwej krasie :p sa do tylka i krecone - kiedys to bylo fajne - ale teraz juz sie znudzilo - marzy mi sie cos szalonego - ale moj Artur prosi zebym tego nie robila, bo to podobno moj znak rozpoznawczy. szczerze mowiac to prawda jak mnbie ludzie opisuja to chyba najpierw mowia o wlosach. hmmm :cool:

Brzuszek super. Wagą się nei przejmuj że spadła o kilo, bo po brzuszku widac ze wszystko ok.
Tez mam włosy do pasa. Tyle lat zapuszczałam, jak już w końcu mogłam, ale zaczynją mi się nudzić.

reklama
A to zdjecia z wczoraj mojego Synusia. Lekarz robil USG przez ponad 10 minut, probowal go ruszyc aby pokazal nam buzie, ale jemu tak bardzo przeszkadzaly szumy z USG ze raczka zakryl sobie twarz i uszko, Biedaczek :sorry::tak: No i wypial sie do nas pupa :eek::-D

Awwwww dzieciaczek przesliczny...i jakie pozy wyszukane haha model:))))))

za takie teksty bede gryźć. dobra wklejam ale przepraszam za przybrudzone spodnie ( proszek sie nie sprał a ja nie zauwazylam :crazy: )

Kochana ja to ci zazdroszcze i wlosow i brzusia ...wlosy loooomatko piekne....dlugie ja nie mam nerwow zapuszczam mecze sie i juz dlugie mialam znudziyly sie i obciachalam do brody...teraz znow sie bede jakis czas meczyc...haha

A brzusiooooo...totalnie widac ze ciazowy piekniutki a nie taki torbiasty jak moj haha...Takze sie niczym nie przejmuj pieknie wygladasz...

Do góry