reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

za takie teksty bede gryźć. dobra wklejam ale przepraszam za przybrudzone spodnie ( proszek sie nie sprał a ja nie zauwazylam :crazy: )
I miałam rację!:-) Masz cudowny brzuszek taki zgrabny i okrąglutki, tylko pozazdrościć mogę:sorry: Ja to przez środek mam wgłębienie po fałdkach tłuszczyku i jest taki jojkowaty:-( natomiast Twój jest ślicznie okrąglutki:tak:

reklama
I miałam rację!:-) Masz cudowny brzuszek taki zgrabny i okrąglutki, tylko pozazdrościć mogę:sorry: Ja to przez środek mam wgłębienie po fałdkach tłuszczyku i jest taki jojkowaty:-( natomiast Twój jest ślicznie okrąglutki:tak:
a moj mi sie wydaje wlasnie taki z wyraznie szpiczastym dolem ( tego nie iwdac teraz, bo widac to jak jestem nago) trojkatny troche jest. Na dole takie wybrzuszenie a z gory od piersi taki zjazd :| nie wiem czy wiadomo o co chodzi :| A z przodu jak gruszka wyglada :|

a moj mi sie wydaje wlasnie taki z wyraznie szpiczastym dolem ( tego nie iwdac teraz, bo widac to jak jestem nago) trojkatny troche jest. Na dole takie wybrzuszenie a z gory od piersi taki zjazd :| nie wiem czy wiadomo o co chodzi :|
Wiem mam to samo odczucie:sorry: Ale wydaje mi się że to nasza perspektywa;-) bo wszyscy mi mówią że wygląda tak jak powinien a ja myślę inaczej ach ta moja psychika:-p A ja u Ciebie widzę śliczny brzuszek:tak:

kataszaone- rewelacyjny brzusio:)

Dziewczyny- ten ksztalt brzuszkow jest calkiem normalny na tym etapie ciazy :) ja niedawno jeszcze obserwowalam zmieniajacy sie brzuszek mojej bratowej :) mniej wiecej w polowie miala taki brzuszek jak kazda z nas, a potem jej sie zaczela robic taka fajna typowa ciazowa pileczka :)) podniosl sie jej i poszedl tak bardziej do przodu a nie na boczki:) Mysle, ze i u nas tak bedzie :)))

Pysiu super zajączek :-)

Kataszaone przeciez Ty masz sliczny okraglutki zgrbniutki brzuszek. Ty nie widzialas chyba prawdziwych duuuzych brzuchow jak na ten etap ciazy. Wygladasz uroczo :-)

A to zdjecia z wczoraj mojego Synusia. Lekarz robil USG przez ponad 10 minut, probowal go ruszyc aby pokazal nam buzie, ale jemu tak bardzo przeszkadzaly szumy z USG ze raczka zakryl sobie twarz i uszko, Biedaczek :sorry::tak: No i wypial sie do nas pupa :eek::-D

1.w takiej pozycji lezal caly czas, prezentujac nam pieknie swoj kregoslup :-D
2. jedna raczke mial pod glowka, a druga trzymal sie za uszko i twarz
3. tu widac od tylu jak trzyma uszko
4. a tu juz wcale nie krotkie nozki i wielkie stopy :-D

Niestety pozostawiaja te zdjecia wiele do zyczenia, ale lekarz robil co mogl a Wituś sie zaparl i basta. Chyba bede miala drugiego uparciucha :-D

Załączniki

• I0000001.jpg
    I0000001.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 35
  • I0000002.jpg
    I0000002.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 42
  • I0000003.jpg
    I0000003.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 36
  • I0000005.jpg
    I0000005.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
A to zdjecia z wczoraj mojego Synusia. Lekarz robil USG przez ponad 10 minut, probowal go ruszyc aby pokazal nam buzie, ale jemu tak bardzo przeszkadzaly szumy z USG ze raczka zakryl sobie twarz i szuko, Biedaczek :sorry::tak: No i wypial sie do nas pupa :eek::-D

1.w takiej pozycji lezal caly czas, prezentujac nam pieknie swoj kregoslup :-D
2. jedna raczke mial pod glowka, a druga trzymal sie za uszko i twarz
3. tu widac od tylu jak trzyma uszko
4. a tu juz wcale nie krotkie nozki i wielkie stopy :-D

Niestety pozostawiaja te zdjecia wiele do zyczenia, ale lekarz robil co mogl a Wituś sie zaparl i basta. Chyba bede miala drugiego uparciucha :-D
[size=+2] luczynka[/size] super zdjecia ! a moze sie poprostu wstydził :-) :-)

reklama
Kataszaone brzuszek słodki. Ale jakie Ty masz włosy :szok: Pozazdrościć :tak:
dziekuje :) teraz jescze nie sa w prawdziwej krasie :p sa do tylka i krecone - kiedys to bylo fajne - ale teraz juz sie znudzilo - marzy mi sie cos szalonego - ale moj Artur prosi zebym tego nie robila, bo to podobno moj znak rozpoznawczy. szczerze mowiac to prawda jak mnbie ludzie opisuja to chyba najpierw mowia o wlosach. hmmm :cool:

Do góry