reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

za takie teksty bede gryźć. dobra wklejam ale przepraszam za przybrudzone spodnie ( proszek sie nie sprał a ja nie zauwazylam :crazy: )
I miałam rację!:-) Masz cudowny brzuszek taki zgrabny i okrąglutki, tylko pozazdrościć mogę:sorry: Ja to przez środek mam wgłębienie po fałdkach tłuszczyku i jest taki jojkowaty:-( natomiast Twój jest ślicznie okrąglutki:tak:

reklama
I miałam rację!:-) Masz cudowny brzuszek taki zgrabny i okrąglutki, tylko pozazdrościć mogę:sorry: Ja to przez środek mam wgłębienie po fałdkach tłuszczyku i jest taki jojkowaty:-( natomiast Twój jest ślicznie okrąglutki:tak:
a moj mi sie wydaje wlasnie taki z wyraznie szpiczastym dolem ( tego nie iwdac teraz, bo widac to jak jestem nago) trojkatny troche jest. Na dole takie wybrzuszenie a z gory od piersi taki zjazd :| nie wiem czy wiadomo o co chodzi :| A z przodu jak gruszka wyglada :|

a moj mi sie wydaje wlasnie taki z wyraznie szpiczastym dolem ( tego nie iwdac teraz, bo widac to jak jestem nago) trojkatny troche jest. Na dole takie wybrzuszenie a z gory od piersi taki zjazd :| nie wiem czy wiadomo o co chodzi :|
Wiem mam to samo odczucie:sorry: Ale wydaje mi się że to nasza perspektywa;-) bo wszyscy mi mówią że wygląda tak jak powinien a ja myślę inaczej ach ta moja psychika:-p A ja u Ciebie widzę śliczny brzuszek:tak:

kataszaone- rewelacyjny brzusio:)

Dziewczyny- ten ksztalt brzuszkow jest calkiem normalny na tym etapie ciazy :) ja niedawno jeszcze obserwowalam zmieniajacy sie brzuszek mojej bratowej :) mniej wiecej w polowie miala taki brzuszek jak kazda z nas, a potem jej sie zaczela robic taka fajna typowa ciazowa pileczka :)) podniosl sie jej i poszedl tak bardziej do przodu a nie na boczki:) Mysle, ze i u nas tak bedzie :)))

Pysiu super zajączek :-)

Kataszaone przeciez Ty masz sliczny okraglutki zgrbniutki brzuszek. Ty nie widzialas chyba prawdziwych duuuzych brzuchow jak na ten etap ciazy. Wygladasz uroczo :-)

A to zdjecia z wczoraj mojego Synusia. Lekarz robil USG przez ponad 10 minut, probowal go ruszyc aby pokazal nam buzie, ale jemu tak bardzo przeszkadzaly szumy z USG ze raczka zakryl sobie twarz i uszko, Biedaczek :sorry::tak: No i wypial sie do nas pupa :eek::-D

1.w takiej pozycji lezal caly czas, prezentujac nam pieknie swoj kregoslup :-D
2. jedna raczke mial pod glowka, a druga trzymal sie za uszko i twarz
3. tu widac od tylu jak trzyma uszko
4. a tu juz wcale nie krotkie nozki i wielkie stopy :-D

Niestety pozostawiaja te zdjecia wiele do zyczenia, ale lekarz robil co mogl a Wituś sie zaparl i basta. Chyba bede miala drugiego uparciucha :-D

Załączniki

• I0000001.jpg
    I0000001.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 44
  • I0000002.jpg
    I0000002.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 49
  • I0000003.jpg
    I0000003.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 46
  • I0000005.jpg
    I0000005.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
A to zdjecia z wczoraj mojego Synusia. Lekarz robil USG przez ponad 10 minut, probowal go ruszyc aby pokazal nam buzie, ale jemu tak bardzo przeszkadzaly szumy z USG ze raczka zakryl sobie twarz i szuko, Biedaczek :sorry::tak: No i wypial sie do nas pupa :eek::-D

1.w takiej pozycji lezal caly czas, prezentujac nam pieknie swoj kregoslup :-D
2. jedna raczke mial pod glowka, a druga trzymal sie za uszko i twarz
3. tu widac od tylu jak trzyma uszko
4. a tu juz wcale nie krotkie nozki i wielkie stopy :-D

Niestety pozostawiaja te zdjecia wiele do zyczenia, ale lekarz robil co mogl a Wituś sie zaparl i basta. Chyba bede miala drugiego uparciucha :-D
[size=+2] luczynka[/size] super zdjecia ! a moze sie poprostu wstydził :-) :-)

reklama
Kataszaone brzuszek słodki. Ale jakie Ty masz włosy :szok: Pozazdrościć :tak:
dziekuje :) teraz jescze nie sa w prawdziwej krasie :p sa do tylka i krecone - kiedys to bylo fajne - ale teraz juz sie znudzilo - marzy mi sie cos szalonego - ale moj Artur prosi zebym tego nie robila, bo to podobno moj znak rozpoznawczy. szczerze mowiac to prawda jak mnbie ludzie opisuja to chyba najpierw mowia o wlosach. hmmm :cool:

Do góry