reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

plastelinka5 nie przejmuj się Kochana mi zaczął rosnąć dopiero od 16, 17 tygodnia tak szybko a wcześniej wyglądałam jakbym się fasolki najadła i miała wzdęcia:-D
chcecie siurka? a prosze bardzo...na tej fotce jest- zaznaczony strzalka :)))
No 100% mężczyzna;-) a jaki duży i słodki:tak:;-):-)
Pewnie, że chcemy !:laugh2: Teraz Mamo kombinuj imię :-p hehe ja może 20 dostanę zdjęcie siurka, bo jeszcze się nie dorobiłam:zawstydzona/y::-p
Oj Ilonka czekamy niecierpliwie na foteczkę;-):-D

reklama
Aguś zdjęcia super:-) jak ja pomyślę, że mi został miesiąc do ślubu a tyle jeszcze do zrobienia, to marzę żeby to miec za sobą;-) ale widzę, że warto się pomeczyć dla takiego wspaniałego dnia:tak:

Tygrynka Wiem ,wiem... że wiele dni i nocy przed nami...;) Już się przyzwyczaiłam myśleć o nim jak o mężu ale ciężko przyzwyczaić do nowego nazwiska choć jest ładniejsze niż panieńskie... ;):-) Pokoik już jest prawie gotowy... Mamy nowe meble, fotele, stolik, ławę, nawet dywan i firanki..powiesiłam już obrazki pod kolor żeby było ładnie ..Wszystko już porobione..teraz czeka Nas życie we dwoje o którym wkońcu tyle czasu marzyłam :tak:
kaasiorek84 Ja też się przejmowałam i przygotowywałam...a wiesz co? Poszło zupełnie inaczej niż mieliśmy plan...spontanicznie i wyszło super.... Bez żadnych zmartwień...

Jeszcze raz dzięki wszystkim za życzonka :-D

hahahhahaha, wczoraj moj M. powiedzial w trakcie usg...patrz kochanie jaka piekna buzia :) a lekarz....hmmm...to macica :-D:-p;-):-D:-D

ja to nie wiem nikogo nie chce urazic ale ja na tych zdjeciach to tylko glowe i raczki odroznic moge....a poza tym to ja tam nic nie widze...<rozzalona>grrrr

ale z ta macica to i ja pewnie bym sie pomylila hahaha

To mój brzusio z Sóweczką dziś:-) nareszcie coś zaczyna być widać:-p:-D

DSC02166.jpg

Fajne brzucholki dziewczyny. Zgrabnuitkie. Mój mąż ostatnio tak na mnie patrzy jak lezałam: a ty to gdzie masz ten brzuch. Przecież powinnac i=miec już ,a nic nie widac ;)

reklama
Do góry