reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Album Fotograficzny

a ja mam w pasie, to znaczy na wysokości pępka 97cm, biust 85C. A na wadze 6plus, w stare jeansy wchodzę(biodra wchodzą):-), ale ich nie zapnę.

reklama
Wiesz co ja nic nie przytyłam ,a mam 20 cm wiecej w pasie i 6 w biuście. Także nie wiem co to jest, bo chyba nie potwietrze ;-)

to jest duzo wieksza macica. Nie dosc ze rosnie to jescze puchnie i napelnia sie jescze wieksza ilosci krwi ( jej komorki) a przypominam ze plyny bardzo duzo waza.poza tym macica to miesien a miesnie waza najwiecej w ciele, skoro sie powieksza to nasza masa tez powinna sie zwiekszac.

to jest duzo wieksza macica. Nie dosc ze rosnie to jescze puchnie i napelnia sie jescze wieksza ilosci krwi ( jej komorki) a przypominam ze plyny bardzo duzo waza.poza tym macica to miesien a miesnie waza najwiecej w ciele, skoro sie powieksza to nasza masa tez powinna sie zwiekszac.
A ja mam kilogram mniej niż 4 mies temu ;/ choć brzusio i piersi urosły to wszystkie inne części ciała schudły i tak śmiesznie wyglądam jak bym małą piłeczkę połknęła a stała na "kurzych" nóżkach hahahahha

no włąsnie, powinna isę powiększac, a nie stać w miejscu jak tyle w cenymetrach uroslam.

pochwale sie po raz pierwszy brzuszkiem :-)

Załączniki

• brzuchol.jpg
    brzuchol.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry