reklama
założe sieo milion że powinnaś mieć wiekszą miseczkę niż C, a mniejszy obwód!
sorki mój błąd miało być 80D, co innego myślę, a co innego klikam ale to już późna godzina a ja trochę chora jestem - wybacz
kataszaone
nowa mama
Wiesz co ja nic nie przytyłam ,a mam 20 cm wiecej w pasie i 6 w biuście. Także nie wiem co to jest, bo chyba nie potwietrze ;-)
to jest duzo wieksza macica. Nie dosc ze rosnie to jescze puchnie i napelnia sie jescze wieksza ilosci krwi ( jej komorki) a przypominam ze plyny bardzo duzo waza.poza tym macica to miesien a miesnie waza najwiecej w ciele, skoro sie powieksza to nasza masa tez powinna sie zwiekszac.
Majsii
Fanka BB :)
A ja mam kilogram mniej niż 4 mies temu ;/ choć brzusio i piersi urosły to wszystkie inne części ciała schudły i tak śmiesznie wyglądam jak bym małą piłeczkę połknęła a stała na "kurzych" nóżkach hahahahhato jest duzo wieksza macica. Nie dosc ze rosnie to jescze puchnie i napelnia sie jescze wieksza ilosci krwi ( jej komorki) a przypominam ze plyny bardzo duzo waza.poza tym macica to miesien a miesnie waza najwiecej w ciele, skoro sie powieksza to nasza masa tez powinna sie zwiekszac.
_Pysia_
Fanka BB :)
to jest duzo wieksza macica. Nie dosc ze rosnie to jescze puchnie i napelnia sie jescze wieksza ilosci krwi ( jej komorki) a przypominam ze plyny bardzo duzo waza.poza tym macica to miesien a miesnie waza najwiecej w ciele, skoro sie powieksza to nasza masa tez powinna sie zwiekszac.
no włąsnie, powinna isę powiększac, a nie stać w miejscu jak tyle w cenymetrach uroslam.
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Śliczny i bardzo zgrabniutki brzuszek!:-)pochwale sie po raz pierwszy brzuszkiem :-)