reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
A swoja droga to ja mialam w srode usg polowkowe i moj dzidziorek pokazal nereczki, serduszko, wszystkie inne pieknie rozwiniete organy...ALE...nogi i kolanka tak zacisnelo, ze nic sie nie dowiedzielismy....i musimy czekac do PORODU!!!! bo tu wiecej usg nie robia, chyba, zeby sie cos dzialo...WRRRRRRRRRRR!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy:
Takze jedyne cozesmy sie dowiedzieli to cytuje : "Wasz dzidzius ma dlugie nogi" ....i tyle....:nerd:
Takze sila rzeczy chodzimy od srody i sie cieszymy, ze nasze dziecko bedzie mialo dlugie piekne nogi....:confused: a co mamy innego zrobic...ehh..mowie Wam...:dry::dry::dry:
a swoja droga to ja nie wiem...na suwaczku te rozmiary sie zupelnie nie zgadzaja z tym co nam pani dr powiedziala...w srode bylo 21 cm wzrostu ;-) i cale 289gram...i to ponoc idealnie pasuje do moich 19 tyg i tych kilku dni to ja juz sama nie wiem.:rofl2:

wkleję Wam moje fotki, ale napewno stwierdzicie, że termin porodu mi się popieprzył, i że rodzę w grudniu, a nie w lutym. Takie malutkie macie te brzuszki:tak:, a mój to już z daleka widać:szok:

bo m isię nie wiele zmienił brzuch od ostatniej foty wklejonej dawno temu
Jak miałam 85 cm, to teraz mam 88 :) także wielkiej róznicy nie ma
Specjalnie dla Ciebie zdjęcie z przed tygodnia (trochę wyciete bo za bardz ow neglizu było :sorry2:)

Załączniki

• Brzuch.jpg
    Brzuch.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 26
wkleję Wam moje fotki, ale napewno stwierdzicie, że termin porodu mi się popieprzył, i że rodzę w grudniu, a nie w lutym. Takie malutkie macie te brzuszki:tak:, a mój to już z daleka widać:szok:

W ciąży jesteś to dobrze że widać. Kobiecie w ciązy to niedogodzisz. Jedne marudza, że amlutkie i nie widać, drugie ze duże te brzuchy. Podam za kazdym podrećznikiem ciązy, kazda z nas jest inna :-). Jak dla mnie to mogę słonia lub wieloryba przypominac, byle dzidzi było ok :-)

W ciąży jesteś to dobrze że widać. Kobiecie w ciązy to niedogodzisz. Jedne marudza, że amlutkie i nie widać, drugie ze duże te brzuchy. Podam za kazdym podrećznikiem ciązy, kazda z nas jest inna :-). Jak dla mnie to mogę słonia lub wieloryba przypominac, byle dzidzi było ok :-)

mi to też pasuje, bo dzidzi pasuje. Dużo nie przytyłam - więc niewiem co to jest, może nadmiar wody w organiźmie, albo bliźniaki, tylko jeden się chowa:-)

reklama
Wiesz co ja nic nie przytyłam ,a mam 20 cm wiecej w pasie i 6 w biuście. Także nie wiem co to jest, bo chyba nie potwietrze ;-)

Do góry