reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Album Fotograficzny

reklama
A swoja droga to ja mialam w srode usg polowkowe i moj dzidziorek pokazal nereczki, serduszko, wszystkie inne pieknie rozwiniete organy...ALE...nogi i kolanka tak zacisnelo, ze nic sie nie dowiedzielismy....i musimy czekac do PORODU!!!! bo tu wiecej usg nie robia, chyba, zeby sie cos dzialo...WRRRRRRRRRRR!!!!:crazy::crazy::crazy::crazy:
Takze jedyne cozesmy sie dowiedzieli to cytuje : "Wasz dzidzius ma dlugie nogi" ....i tyle....:nerd:
Takze sila rzeczy chodzimy od srody i sie cieszymy, ze nasze dziecko bedzie mialo dlugie piekne nogi....:confused: a co mamy innego zrobic...ehh..mowie Wam...:dry::dry::dry:
a swoja droga to ja nie wiem...na suwaczku te rozmiary sie zupelnie nie zgadzaja z tym co nam pani dr powiedziala...w srode bylo 21 cm wzrostu ;-) i cale 289gram...i to ponoc idealnie pasuje do moich 19 tyg i tych kilku dni to ja juz sama nie wiem.:rofl2:

wkleję Wam moje fotki, ale napewno stwierdzicie, że termin porodu mi się popieprzył, i że rodzę w grudniu, a nie w lutym. Takie malutkie macie te brzuszki:tak:, a mój to już z daleka widać:szok:

bo m isię nie wiele zmienił brzuch od ostatniej foty wklejonej dawno temu
Jak miałam 85 cm, to teraz mam 88 :) także wielkiej róznicy nie ma
Specjalnie dla Ciebie zdjęcie z przed tygodnia (trochę wyciete bo za bardz ow neglizu było :sorry2:)

Załączniki

• Brzuch.jpg
    Brzuch.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 20
wkleję Wam moje fotki, ale napewno stwierdzicie, że termin porodu mi się popieprzył, i że rodzę w grudniu, a nie w lutym. Takie malutkie macie te brzuszki:tak:, a mój to już z daleka widać:szok:

W ciąży jesteś to dobrze że widać. Kobiecie w ciązy to niedogodzisz. Jedne marudza, że amlutkie i nie widać, drugie ze duże te brzuchy. Podam za kazdym podrećznikiem ciązy, kazda z nas jest inna :-). Jak dla mnie to mogę słonia lub wieloryba przypominac, byle dzidzi było ok :-)

W ciąży jesteś to dobrze że widać. Kobiecie w ciązy to niedogodzisz. Jedne marudza, że amlutkie i nie widać, drugie ze duże te brzuchy. Podam za kazdym podrećznikiem ciązy, kazda z nas jest inna :-). Jak dla mnie to mogę słonia lub wieloryba przypominac, byle dzidzi było ok :-)

mi to też pasuje, bo dzidzi pasuje. Dużo nie przytyłam - więc niewiem co to jest, może nadmiar wody w organiźmie, albo bliźniaki, tylko jeden się chowa:-)

reklama
Wiesz co ja nic nie przytyłam ,a mam 20 cm wiecej w pasie i 6 w biuście. Także nie wiem co to jest, bo chyba nie potwietrze ;-)

Do góry