reklama
A swoja droga to ja mialam w srode usg polowkowe i moj dzidziorek pokazal nereczki, serduszko, wszystkie inne pieknie rozwiniete organy...ALE...nogi i kolanka tak zacisnelo, ze nic sie nie dowiedzielismy....i musimy czekac do PORODU!!!! bo tu wiecej usg nie robia, chyba, zeby sie cos dzialo...WRRRRRRRRRRR!!!!
Takze jedyne cozesmy sie dowiedzieli to cytuje : "Wasz dzidzius ma dlugie nogi" ....i tyle....
Takze sila rzeczy chodzimy od srody i sie cieszymy, ze nasze dziecko bedzie mialo dlugie piekne nogi.... a co mamy innego zrobic...ehh..mowie Wam...
a swoja droga to ja nie wiem...na suwaczku te rozmiary sie zupelnie nie zgadzaja z tym co nam pani dr powiedziala...w srode bylo 21 cm wzrostu ;-) i cale 289gram...i to ponoc idealnie pasuje do moich 19 tyg i tych kilku dni to ja juz sama nie wiem.
Takze jedyne cozesmy sie dowiedzieli to cytuje : "Wasz dzidzius ma dlugie nogi" ....i tyle....
Takze sila rzeczy chodzimy od srody i sie cieszymy, ze nasze dziecko bedzie mialo dlugie piekne nogi.... a co mamy innego zrobic...ehh..mowie Wam...
a swoja droga to ja nie wiem...na suwaczku te rozmiary sie zupelnie nie zgadzaja z tym co nam pani dr powiedziala...w srode bylo 21 cm wzrostu ;-) i cale 289gram...i to ponoc idealnie pasuje do moich 19 tyg i tych kilku dni to ja juz sama nie wiem.
_Pysia_
Fanka BB :)
Ja jak leżę to też nie widać ale to pewnie kwestia czasu :-)
Pysia a Ty pokazuj brzuszek a nie
Jutro wkleje, bo co tydzien w niedzielę albo w poniedziałek męzu mi pstryka fotę do kroniki
Jutro wkleje, bo co tydzien w niedzielę albo w poniedziałek męzu mi pstryka fotę do kroniki
to dlaczego te fotki gina w naturze...? ja zupelnie nie pamietam, zebys sie brzuszkiem chwalila....oj ty niedobra!!!;-);-)
no chyba, ze mnie sie rzuca na pamiec... bo to tez mozliwe...
_Pysia_
_Pysia_
wkleję Wam moje fotki, ale napewno stwierdzicie, że termin porodu mi się popieprzył, i że rodzę w grudniu, a nie w lutym. Takie malutkie macie te brzuszki, a mój to już z daleka widać
W ciąży jesteś to dobrze że widać. Kobiecie w ciązy to niedogodzisz. Jedne marudza, że amlutkie i nie widać, drugie ze duże te brzuchy. Podam za kazdym podrećznikiem ciązy, kazda z nas jest inna :-). Jak dla mnie to mogę słonia lub wieloryba przypominac, byle dzidzi było ok :-)
W ciąży jesteś to dobrze że widać. Kobiecie w ciązy to niedogodzisz. Jedne marudza, że amlutkie i nie widać, drugie ze duże te brzuchy. Podam za kazdym podrećznikiem ciązy, kazda z nas jest inna :-). Jak dla mnie to mogę słonia lub wieloryba przypominac, byle dzidzi było ok :-)
mi to też pasuje, bo dzidzi pasuje. Dużo nie przytyłam - więc niewiem co to jest, może nadmiar wody w organiźmie, albo bliźniaki, tylko jeden się chowa:-)
reklama