reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

no właśnie jeszcze nie wyglada jak ciążą tylko obżarstwo :p Cholera 5 miesiąc mógłby się już pokazać ... no coś tam urósł nie miałam takiego przed ciąża zaraz dam porownanie ale sorry za wielkość...nie umiem ich mniejszych dać :/

reklama
1114k.jpg

nie no widać, że urósł.. i obniżył?dobrze widzę? czekaj czekaj kochana jeszcze tak Ci wybije, że nie będziesz kolan widziała :-p

plastelinko, wiem ze juz bys bardzo chciala miec duzy brzuś, ale poczekaj jescze troszke, napewno bedzie wiekszy. A wszystkie wyniki masz dobre? Dzidzia rośnie? jesli tak to nie ma sie czym martwic, moze masz zupelnie inne polozenie. Innym wywala na zwenatrz a tobie moze sie w miednicy umiejscawiac :)

Tak wyniki b. dobre a dzidzia duża nawet ostatnio mi termin skoczyl do przodu bo po tatusiu chyba duże "bejbi" będzie ;) Dlatego sie dziwie ze jakos mi sie chyba na plecach umiejscowił :p

Tak wyniki b. dobre a dzidzia duża nawet ostatnio mi termin skoczyl do przodu bo po tatusiu chyba duże "bejbi" będzie ;) Dlatego sie dziwie ze jakos mi sie chyba na plecach umiejscowił :p

Plastelinka Wyglądasz słodko :-) Brzuszek ewidentnie urósł, a uwierz mi będzie jeszcze większy :tak: Najważniejsze jest to, że dzidziolek jest zdrowy i duży :-)

Cmok Cmok

Dziękuje Wam dziewczyny za miłe słowa ;)))):-)
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wesela i sesji....
Zespół, jedzenie wszystko się gościom podobało..nawet sala ...A po kościelnej uroczystości prawie każdy płakał ;) Była wzruszająca a zarazem śmieszna do łez... :tak:A atrakcje to górale rodowici którzy wpadli na nasze wesele zagrać góralską muzykę ( która płynie w moich żyłach ) oraz opowiadali góralskie kawały..Każdy był zadowolony...

A dziś? Siedze już w Naszym pokoiku.... Dziś kupiliśmy meblościankę, stolik pod tv i ławę... komplet wypoczynkowy dostaliśmy do znajomych więc mamy już wszystko gotowe..Dziś pierwsza noc...szkoda tylko że mężulek pracuje na nocke ;(

Ostatnia edycja:
Dziękuje Wam dziewczyny za miłe słowa ;)))):-)
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wesela i sesji....
Zespół, jedzenie wszystko się gościom podobało..nawet sala ...A po kościelnej uroczystości prawie każdy płakał ;) Była wzruszająca a zarazem śmieszna do łez... :tak:A atrakcje to górale rodowici którzy wpadli na nasze wesele zagrać góralską muzykę ( która płynie w moich żyłach ) oraz opowiadali góralskie kawały..Każdy był zadowolony...

A dziś? Siedze już w Naszym pokoiku.... Dziś kupiliśmy meblościankę, stolik pod tv i ławę... komplet wypoczynkowy dostaliśmy do znajomych więc mamy już wszystko gotowe..Dziś pierwsza noc...szkoda tylko że mężulek pracuje na nocke ;(

super, że masz takie wspomnienia ze ślubu, tak właśnie powinno być :)
nie martw się, jeszcze nie jedna nocka przed Wami!! a teraz ładnie ogarnij wszystko na powrót męża (przyzwyczaiłaś się już tak o nim mówić i myśleć??:)) i rozpocznijcie miłe wspólne życie :)))

reklama
Do góry