reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

no właśnie jeszcze nie wyglada jak ciążą tylko obżarstwo :p Cholera 5 miesiąc mógłby się już pokazać ... no coś tam urósł nie miałam takiego przed ciąża zaraz dam porownanie ale sorry za wielkość...nie umiem ich mniejszych dać :/

reklama
1114k.jpg

nie no widać, że urósł.. i obniżył?dobrze widzę? czekaj czekaj kochana jeszcze tak Ci wybije, że nie będziesz kolan widziała :-p

plastelinko, wiem ze juz bys bardzo chciala miec duzy brzuś, ale poczekaj jescze troszke, napewno bedzie wiekszy. A wszystkie wyniki masz dobre? Dzidzia rośnie? jesli tak to nie ma sie czym martwic, moze masz zupelnie inne polozenie. Innym wywala na zwenatrz a tobie moze sie w miednicy umiejscawiac :)

Tak wyniki b. dobre a dzidzia duża nawet ostatnio mi termin skoczyl do przodu bo po tatusiu chyba duże "bejbi" będzie ;) Dlatego sie dziwie ze jakos mi sie chyba na plecach umiejscowił :p

Tak wyniki b. dobre a dzidzia duża nawet ostatnio mi termin skoczyl do przodu bo po tatusiu chyba duże "bejbi" będzie ;) Dlatego sie dziwie ze jakos mi sie chyba na plecach umiejscowił :p

Plastelinka Wyglądasz słodko :-) Brzuszek ewidentnie urósł, a uwierz mi będzie jeszcze większy :tak: Najważniejsze jest to, że dzidziolek jest zdrowy i duży :-)

Cmok Cmok

Dziękuje Wam dziewczyny za miłe słowa ;)))):-)
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wesela i sesji....
Zespół, jedzenie wszystko się gościom podobało..nawet sala ...A po kościelnej uroczystości prawie każdy płakał ;) Była wzruszająca a zarazem śmieszna do łez... :tak:A atrakcje to górale rodowici którzy wpadli na nasze wesele zagrać góralską muzykę ( która płynie w moich żyłach ) oraz opowiadali góralskie kawały..Każdy był zadowolony...

A dziś? Siedze już w Naszym pokoiku.... Dziś kupiliśmy meblościankę, stolik pod tv i ławę... komplet wypoczynkowy dostaliśmy do znajomych więc mamy już wszystko gotowe..Dziś pierwsza noc...szkoda tylko że mężulek pracuje na nocke ;(

Ostatnia edycja:
Dziękuje Wam dziewczyny za miłe słowa ;)))):-)
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wesela i sesji....
Zespół, jedzenie wszystko się gościom podobało..nawet sala ...A po kościelnej uroczystości prawie każdy płakał ;) Była wzruszająca a zarazem śmieszna do łez... :tak:A atrakcje to górale rodowici którzy wpadli na nasze wesele zagrać góralską muzykę ( która płynie w moich żyłach ) oraz opowiadali góralskie kawały..Każdy był zadowolony...

A dziś? Siedze już w Naszym pokoiku.... Dziś kupiliśmy meblościankę, stolik pod tv i ławę... komplet wypoczynkowy dostaliśmy do znajomych więc mamy już wszystko gotowe..Dziś pierwsza noc...szkoda tylko że mężulek pracuje na nocke ;(

super, że masz takie wspomnienia ze ślubu, tak właśnie powinno być :)
nie martw się, jeszcze nie jedna nocka przed Wami!! a teraz ładnie ogarnij wszystko na powrót męża (przyzwyczaiłaś się już tak o nim mówić i myśleć??:)) i rozpocznijcie miłe wspólne życie :)))

reklama
Do góry