reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
cześć dziewczyny

witam się wieczorowo lopop bo nie ma na naszym forum żadnego takiego a ja z chęcią będę na nim pisać ,jeśli nawet będę sama :-D:tak:
caroline a dlaczego przekładają ,możesz mi więcej napisać w tej sprawie?

Witaj Zuzanka :-)
Trzymam za Was kciuki. Znam małżeństwo, które po wielu nie udanych próbach, postanowiło adoptować dziecko. To był kilkuletni chłopczyk. Przy końcówce papierologii okazalo się, że zaszła w ciażę. Chłopca adoptowali, a sami dochowali sie jeszcze dwójki szkrabów. Życze Wam powodzenia, jesteście bardzo odważni:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dzięki Kruszka ,ja mam tylko nadzieję ,że wszystko szybko przebiegnie te szkolenie i cała reszta ,która Nas czeka :szok::tak:a o takich przypadkach się słyszy :-)więc ciiiiiiii......:happy2:

cześć dziewczyny

witam się wieczorowo lopop bo nie ma na naszym forum żadnego takiego a ja z chęcią będę na nim pisać ,jeśli nawet będę sama :-D:tak:
caroline a dlaczego przekładają ,możesz mi więcej napisać w tej sprawie?

Bo sędzia chciała dać matce szansę...Oliwka miała jeździć na weekendy do mamy a kurator nadzorować i sędzia chciała zdecydować co dalej po wakacjach.
Ale matka i adwokat się nie zgodzili, chcieli powrotu dziecka natychmiast.
Więc sędzia na przekór im zarządziła jak wyżej, weekendy u matki.
Na co matka na koniec rozprawy nawyzywała mnie i sędzinę :)

Zobaczymy jak to będzie bo mała nie chce do niej jeździć i mimo postanowienia sądu odmawia:)

reklama
Malwisia my o noworodka się będziemy starać bo już duże wychowujemy od 4 lat :tak:mamy pod opieką moją siostrę o 15 lat młodszą w tej chwili już panna bo 16 lat w tym roku kończy :szok:nie braliśmy jej tylko prawnie bo nie chciałam zabierać praw rodzicielskich rodzicom ,bo nie miałam takiej potrzeby,a chciałabym malusie takie teraz :tak:

Do góry