Papillonek1980
Fanka BB :)
@xXc0r4l1n3Xx udało ci się dostać do lekarza i uzyskać pomoc? Martwię się o ciebie. Proszę daj znać jak się czujesz i czy wszystko w porządku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najgłupszy powód ever. Masz 16 lat, czy ktoś dorosły wie o ciąży? Czy ktoś się Tobą opiekuje? Widzę, że nie odzywasz się od jakiegoś czasu, mam nadzieję, że to dlatego, że jesteś już w szpitalu.jestem sama w domu a nie mogę zostawić otwartego mieszkania
W poprzednich komentarzach napisała że o ciąży wie jej były oraz obecny partner. Do 6 miesiąca nie chodziła do lekarza i tak naprawdę nie wiadomo czy poszła.Najgłupszy powód ever. Masz 16 lat, czy ktoś dorosły wie o ciąży? Czy ktoś się Tobą opiekuje? Widzę, że nie odzywasz się od jakiegoś czasu, mam nadzieję, że to dlatego, że jesteś już w szpitalu.
później napisała, ze poszła i maja zrobić „jakieś” badania.W poprzednich komentarzach napisała że o ciąży wie jej były oraz obecny partner. Do 6 miesiąca nie chodziła do lekarza i tak naprawdę nie wiadomo czy poszła.
Nie jest pełnoletnia. Więc do lekarza musi chodzić z opiekunem.później napisała, ze poszła i maja zrobić „jakieś” badania.
Ale czy jako 16-latka to wizyta odbywa się z opiekunem/ za zgoda opiekunka czy nie?
Nie doczytałam. Ale dziewczyna 16 letnia potrzebuje opiekuna prawnego, żeby odbywać wizyty. Na IP też na pewno chcieliby wezwać rodzica.W poprzednich komentarzach napisała że o ciąży wie jej były oraz obecny partner. Do 6 miesiąca nie chodziła do lekarza i tak naprawdę nie wiadomo czy poszła.
Nawet do dentysty moja siostra potrzebuje iść z mamą a nie sama. A co dopiero 16latka w ciąży.Nie doczytałam. Ale dziewczyna 16 letnia potrzebuje opiekuna prawnego, żeby odbywać wizyty. Na IP też na pewno chcieliby wezwać rodzica.
jeżeli to troll to nie miesci mi się to w głowie, ze można wogole wpaść na taki pomysl i pisać takie rzeczy publicznie… a z drugiej strony jeśli to nie troll, to nieodpowiedzialność za swoje czyny przeraża mnie jeszcze bardziej…Nie jest pełnoletnia. Więc do lekarza musi chodzić z opiekunem.
" Jakieś" badania? To ona nie wie jakie badania?
Mi tutaj coś nie pasuje. Albo to faktycznie troll albo ona w ogóle nigdzie nie była. A nie daj Boże coś zrobiła żeby pozbyć się " problemu" narażając swoje życie