reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

O TAK! podpisuję się pod tym co ANIAWA napisała o skarżeniu się otoczeniu. bo potem wszystkim się wydaje: a on był taki dobry dla Ciebie...

reklama
O TAK! podpisuję się pod tym co ANIAWA napisała o skarżeniu się otoczeniu. bo potem wszystkim się wydaje: a on był taki dobry dla Ciebie...

ttaaaak i przeciez IDEALNY i przykladny MAZ nieprawdaz???? jak ja sei rozwiodlam to znajomi z otoczenia "ty zglupialas?? takie ciacho zostawilas?? przeciez on taki fajny byl" jasne fajny-do obcych,a jak drzwi od domu sie zamykaly to haja za haja i darcie i awantury o nic mimo ze glupia idiotka madzia lezala u jego stop niemal wierzac slepo ze sie zmieni szmata podla meska!!! wrrrrrr

idus dziekuje, ze pytasz kochanie:*
u nas poki co nic nowego. nic starego. nie klocilismy sie, nawet troche gadanai bylo sensownego. nie wiem co z tego wyniknie. mam nadzieje, ze dotrze do niego co i jak.

a ja dzisiaj przypinam swojemu antymedal...tak mnie wkurzył przed chwilą idiota z którym mieszkam pod jednym dachem że aż szkoda słów:wściekła/y:

Makuc hmmm po prostu wkurza mnie ostatnio za całokształt (nic nie przeskrobał itp)po prostu brak między nami porozumienia i mam go ładnie mówiąc dosyć na całej linii:tak:

reklama
Sivle, Roxi, Makuc, Strip, Rysia i inne mamusie których małżowie zachowują sie czasem jak taborety

speszyl dla Was ;-) :-p

04ccb24dc6b418e881b0b8edb87a6bf2.jpg

Do góry