reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Roxi tulam :** i to niby my, baby obrażamy sie o pierdoły normalnie duże dziecko, ehh..
O TAK! podpisuję się pod tym co ANIAWA napisała o skarżeniu się otoczeniu. bo potem wszystkim się wydaje: a on był taki dobry dla Ciebie...
ttaaaak i przeciez IDEALNY i przykladny MAZ nieprawdaz???? jak ja sei rozwiodlam to znajomi z otoczenia "ty zglupialas?? takie ciacho zostawilas?? przeciez on taki fajny byl" jasne fajny-do obcych,a jak drzwi od domu sie zamykaly to haja za haja i darcie i awantury o nic mimo ze glupia idiotka madzia lezala u jego stop niemal wierzac slepo ze sie zmieni szmata podla meska!!! wrrrrrr
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
sivle, ja myślę, że w głębi ducha ty wiesz co masz zrobić...:***
strip, co u ciebie?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!
strip, co u ciebie?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!
stripMYmind
Fanka BB :)
idus dziekuje, ze pytasz kochanie:*
u nas poki co nic nowego. nic starego. nie klocilismy sie, nawet troche gadanai bylo sensownego. nie wiem co z tego wyniknie. mam nadzieje, ze dotrze do niego co i jak.
u nas poki co nic nowego. nic starego. nie klocilismy sie, nawet troche gadanai bylo sensownego. nie wiem co z tego wyniknie. mam nadzieje, ze dotrze do niego co i jak.
R
rysia85
Gość
a ja dzisiaj przypinam swojemu antymedal...tak mnie wkurzył przed chwilą idiota z którym mieszkam pod jednym dachem że aż szkoda słów
R
rysia85
Gość
Makuc hmmm po prostu wkurza mnie ostatnio za całokształt (nic nie przeskrobał itp)po prostu brak między nami porozumienia i mam go ładnie mówiąc dosyć na całej linii
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Sivle, Roxi, Makuc, Strip, Rysia i inne mamusie których małżowie zachowują sie czasem jak taborety
speszyl dla Was ;-)
speszyl dla Was ;-)