dobranocka
podwójna październikówka!
Czarodziejka, tego ciuchlandu bym nie odżałowała :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mój mężulek ostatnio tez sie popisał. zrobiłam na obiad ogórkową bo dawno nie jadłam, no i siedzimy w kuchni, ja juz zjadłam i trzymam mała na rękach a D. nabrał zupę na łyżkę i małej do buzi przysuwa! ale zatrzymał sie, spojrzał na mnie i mówi "no co, tak na smaczek tylko" ! myślałam ze zemdleję. ale później przyznał sie ze chciał zobaczyc moją minę, częstko mi robi jakies psikusy zeby zobaczyc jak zareaguje i ma polewke ze mnie potem, dowcipnis!
bo tak kiedys sie robilo, nasze mamy czy babcie tak robily albo polizac kawalek czekolady albo pol lyzeczki zupki... glupie ale kiedys tak robiono moja mama czasem sobie tak zartuje i chce mu cos dac.Mój tak samo zawsze robi. Specjalnie coś powie i czeka aż zareaguję, bo podobno minę mam w takich sytuacjach nieziemską.
A co do podawania dziecku jedzenia to on ostatnio chciał podać dziecku kapuśniak, oczywiście chciał sprawdzić moją reakcję, no ale ogólnie skąd się w jego głowie biorą takie pomysły to ja nie wiem?!
No,prawdziwa Francuzkę chciał z niej zrobić.ja mojemu znowu medal przyklejam bo wczoraj po kapieli mloda nie chciala zasnac od razu a ja poszlam szykowac dla nas obiad, wiec maz zajal sie mlodziutka, spiewal jej az padla)))))))))) a co do kawalow, wczoraj maz posadzil na dupci Leane na wersalce postawil przy niej butle z w inem i chcial zdjecie jej zrobic!!! walnelam mu w lapy ze go porypalo chyba! do tego mowi: nooo takiej fotki nie ma zadne niemowle!