Kasiad, Agusia współczuje przygód z rzygankiem. Przedwczoraj rano Maja sie obudziła przed moim wyjściem do pracy. Wypiła swoją dawkę dwóch actimeli i.....zwymiotowała. Musiałam ją wsadzić do wanny i umyć prysznicem. Na szczescie moje ubranie ocalało, ale miałam wrazenie przez cały dzień, ze śmierdzę. Brr.
reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Alez ona slodko spi wszystikie zdjecia superA to kilka zdjęć śpiącej Majeczki. Potrafi zejść zupełnie na podłogę. A dzisiaj usnęła z obwarzankiem w buzi. Po basenie była taka śpiąca. (ostatnie zdjęcie)
Zdjęcia śpiącej Majki słodkie, a to z obwarzankiem super
A Oli jeszcze dziś nie śpi Zasnęła nam w samochodzie w drodze od teściów i ciężko będzie jej zasnąć. Ale teraz ogląda Puchatka i zaraz potem przytulimy się do poduchy
A Oli jeszcze dziś nie śpi Zasnęła nam w samochodzie w drodze od teściów i ciężko będzie jej zasnąć. Ale teraz ogląda Puchatka i zaraz potem przytulimy się do poduchy
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Jenni o 10 poszla poraz drugi spacDzwoniłam do domu, Maja o 10,30 jeszcze spała
No to sobie dziś Majka pospała
Oliwkę musiałam sama obudzić o 9.30, bo pielucha jej się przekrzywiła (chyba za luźno założyłam) i przesikała się Przemoczyła poduszkę i moją bluzkę, bo spała przytulona do mnie tym bokiem, z którego siuśki przeleciały.
Może ktoś mi powie, czy mogę wyprać jaśka z piórami?
Oliwkę musiałam sama obudzić o 9.30, bo pielucha jej się przekrzywiła (chyba za luźno założyłam) i przesikała się Przemoczyła poduszkę i moją bluzkę, bo spała przytulona do mnie tym bokiem, z którego siuśki przeleciały.
Może ktoś mi powie, czy mogę wyprać jaśka z piórami?
reklama
Podziel się: