reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

No to sobie dziś Majka pospała :tak:

Oliwkę musiałam sama obudzić o 9.30, bo pielucha jej się przekrzywiła (chyba za luźno założyłam) i przesikała się :baffled: Przemoczyła poduszkę i moją bluzkę, bo spała przytulona do mnie tym bokiem, z którego siuśki przeleciały.

Może ktoś mi powie, czy mogę wyprać jaśka z piórami?
Ja zawsze piore w 30 stopniach:tak:

reklama
Ja wczoraj byłam a Patrykiem w szpitalu, a Oliwkę usypiał Tomek, coś wczoraj długo mu zasypiała, ale bez płaczu, pewnie się wyspała w samochodzie po południu, zasnęła nam aż na godzinę!
A dziś rano Oli spała do .... 11.05 :szok:
Na dodatek jeszcze 15 minut polegiwała w łóżku, chciała się trochę poprzytulać. Położyłam się koło niej, a ona się przytuliła na boku do mnie i powiedziała: "Połś tu jękę" i pokazała sobie gdzieś w okolicy biodra, więc położyłam. A ona na to: "Nie tu, połś na plecy" :-D Wtedy się zorientowałam, że chciała, żebym ją poprostu objęła ręką :tak::-D

a u nas masakra:eek::baffled: idzie ostatnia czwórka i Hubek płakał jak szalony, spał z nami ale niespokojnie... potem znowu płacz przez ponad godzine bo był głodny ale go bolało i nie mógł:-( no ale jakos sie udało w koncu i zasnął, nawet do swojego łóżeczka chcial iść i tam spał. no ale co z tego jak to była 5.30 a ja godzine później do pracy musiałam wstać....:eek:
rany ale jak on tak płacze gdy go cos boli to na ręce się ne pozwoli wziąć nie mozna go utulić, pogłaskać - nic:confused2:, rzuca sie po całym łóżku, masakra:eek::baffled:

rany ale jak on tak płacze gdy go cos boli to na ręce się ne pozwoli wziąć nie mozna go utulić, pogłaskać - nic:confused2:, rzuca sie po całym łóżku, masakra:eek::baffled:

Skąd ja to znam:sorry::baffled: U nas dzisiaj pobudka o 1, bo kupa była (myślałam, że zrobi po obiedzie, bo już drugi dzień nie robił):-p Tak się rozpłakał, że ma be (i zmiana pieluszki w środku nocy), że musiałam się z nim położyć dopóki nie zasnął;-) A tak to spał do 7:30. Może jeszcze budził się w nocy, ale ja nie słyszałam. Może mój O wstawał do niego, więc jak wróci z pracy to zapytam;-)

Rosmerta, u Oliwki też jedna czwórka tak boleśnie wychodziła, że był olbrzymi chyba godzinny płacz, na szczęście u nas w ciągu dnia.

A ja dziś mogę pochwalić Oliwkę: całą nockę mamy przespaną :-):tak: Pobudka dopiero na mleczko nastąpiła o 8 i już Oli nie zasnęła, więc mamy dziś dłuuugi dzień :tak:

Dzisiejsza nocka nie należała do udanych :no: Oli budziła się co 2 godziny z płaczem, nie wiem, czy coś jej dolegało. Jak pytałam, czy ją coś boli, to mówiła, że nie, ale dziąsło ma całe spuchnięte i właśnie się przebija górna trójka.

reklama
Dzisiejsza nocka nie należała do udanych :no: Oli budziła się co 2 godziny z płaczem, nie wiem, czy coś jej dolegało. Jak pytałam, czy ją coś boli, to mówiła, że nie, ale dziąsło ma całe spuchnięte i właśnie się przebija górna trójka.
Ojej to nieciekawie :baffled: A Jenni 3 nadal nie wyszly oj ciezko jej ida te zebale:baffled:

Do góry