reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Oli dziś śpi z Pauliną. Będę miała dziś wygodnie, dopóki mi jej Paulina nie przyniesie. Przynosi ją dopiero jak jej się dobiera do biustu.
A dziś zdarzyła się u nas taka historia: Paula wzięła Oliwkę po kapieli, żeby trochę się z nią pobawić. Była w samym staniku. Oliwka jednym ruchem odgięła jej stanik, spojrzała na cyca i cap ją za cycek ustami. Odsunęła się równie szybko jak przysunęła, miała taką minę jakby wzięła do ust coś obrzydliwego. To chyba musi być prawda, że dziecko poznaje pierś matki po zapachu i smaku.
A swoją drogą to miło z Oliwki strony, że pomyliła maminego wysłużonego cyca z jędrną piersią nastolatki ;-)

hihihi-moja jak jest glodna i chce spac to ciagnie bardzo do cyca-wszystko jedno czy babcinego, siostrzanego(tam jeszcze niewiele jest) a nawet meskiego a za chwile ryk-"kurcze to nie mamy!!!)

Wczoraj mała przez ta pogode zasnela o 18 i po kapieli przy kaszce nawet oczka jej sie nie zamknely-ale chrapiaca rybka o 20 na minimini zrobila swoje-maz zasugerowal, ze pewnie ja tez w nocy chrapie i to jej przypomina mamusie:szok:.
mala pieknie sapal do 12 -cyc a pozniej do 6:30-ja jak zwykle niewyspana ale to dlatego ze pozno sie klade spac jak meza niema_nie wiem dlaczego nie potrafie zasnac bez niego-i tak jeszcze do lutego:(
Jesli chodzi o katarek-to spodziewam sie go u malej w najblizszym czasie bo u mnie w domu strasznie zimno i wieje-zatykam wszystkie dziury czym sie da ale malo to daje:no:

Pozdrawiam wszystkie chorujące maluchy!! Ze Stachem na razie, odpukać, w porządku, ale mnie strasznie gardło boli...

hihihi-moja jak jest glodna i chce spac to ciagnie bardzo do cyca-wszystko jedno czy babcinego, siostrzanego(tam jeszcze niewiele jest) a nawet meskiego a za chwile ryk-"kurcze to nie mamy!!!)

Lenka też jak głodna to zasywa do męskiego czy damskiego cycka i po chwili oczy otwarte jak pięć złoty i aaaaaa, no i wtedy idę z pomocą.

Dzisiaj super noc :-):-D:-):-D. Lenka jak zwykle świetnie zasnęła o 20.30 pobudka o 2.20 na jedzonko potem o 5.10 na chwilę i cały czas śpi. Chyba normalnie ją za chwilę obudzę. Oooo własnie coś słyszę ktoś gada:-D

reklama
U nas noc, też całkiem znośna. Poszła spać dość późno, bo przed 22, pobudki były o 24 z groszami, o 2 i wtedy hop siup do naszego łóżka:-DPóźniej jeszcze 2 razy, ale nie wiem o której, bo karmiłam ja na półśpiąco;-)Pobudka jak zwykle 7.30. O tym, żeby przespała całą noc to ja sobie tylko pomarzyć mogę:sick:, ale i tak się cieszę, że jak wstaje to właściwie jej wcale nie słychać i zasypia od razu jak dostanie cycusia:tak:

Do góry