reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
A u nas dziś pobudka w środku nocy na zabawęMasakra totalna. Za szybko zasnęła po atrakcjach wczorajszych i obudziła się o 2.30 wyspana. Minęła dobra godzina zanim zasnęła ponownie:-(
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
U nas od jakiegoś czasu Milenka budzi się regularnie po godzinie 5 rano. Oczywiście w nocy też są 2-3 pobudki. No i po tej 5 rano niestety mamusia musi wstać, bawić sie i rozpoczynać dzień, hi hi. No i jak już mama umyje się i zje śniadanko, to wtedy Milusia idzie znów spać - tak około 7.30 rano.
U nas od jakiegoś czasu Milenka budzi się regularnie po godzinie 5 rano. Oczywiście w nocy też są 2-3 pobudki. No i po tej 5 rano niestety mamusia musi wstać, bawić sie i rozpoczynać dzień, hi hi. No i jak już mama umyje się i zje śniadanko, to wtedy Milusia idzie znów spać - tak około 7.30 rano.
Karolina mnie się wydaje, że takie noce są najgorsze bo dzidzia pójdzie sobie spać a my juz na nogach. Lenka też tak czasami robi dobrze że bardzo żadko :-)
agusia9915
Matka wariatka
to ja mam anioła
na wakacjach spał jak zawsze no moze nie jak zawsze bo
zasypiała o 19-20 i spała do 8 rano bez jedzenia i na siłe jej butle pierwsza noc dawałam a ona w ryk
to odpusciłam
aaa kolejne noce takie same, spała do 8.30 i pobudka na mleko i dalej w kime do 9.30 :-)
wczoraj zasneła w aucie o 21 i spała do 5 , mleko i spała tylko do 7;-)
jednak MAZURSKIE powietrze Saruni słuzy:-)
na wakacjach spał jak zawsze no moze nie jak zawsze bo
zasypiała o 19-20 i spała do 8 rano bez jedzenia i na siłe jej butle pierwsza noc dawałam a ona w ryk
to odpusciłam
aaa kolejne noce takie same, spała do 8.30 i pobudka na mleko i dalej w kime do 9.30 :-)
wczoraj zasneła w aucie o 21 i spała do 5 , mleko i spała tylko do 7;-)
jednak MAZURSKIE powietrze Saruni słuzy:-)
Lenka od kilku dni a może juz minął tydzień fajnie zasypia (oczywiście po tym dziwnym jedzeniu czyli jemy i krzyczymy, jemy i krzyczymy) - puk puk w niemalowane. Trochę się pokręci, wypluje smoka więc krzyknie żeby jej pomóc go odnaleźć jakieś 15-20 minut i śpi :-) ach jak przyjemnie...
reklama
Podziel się: