reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
U nas troszkę lepiej niż ostatnio;-) W zasadzie to myślałam, że mój O wstawał do Victora tylko raz w nocy, bo tylko raz słyszałam ok.3:-p Ale rano mi powiedział, że chyba z trzy razy, ale zaraz zasypiał jak go położył. W efekcie wstał o 8:tak:

Mam nadzieję, że u nas drzemka w dzień, chociaż godzinna zostanie do 3-4 roku życia:sorry: Ale to się okaże w praniu:rofl2:

Konrad spi w dzien.Nawet jak ja bym go nie polozyła,to sam by sie polozyl na łóżu i zasnał:tak:.
Bartus spal do 3 latek,ale Dominisia 1,5 roku.Brat juz nie spal ,to i ona nie chciala:no:;-).A przez jakis czas udalo im sie ładnie uregulowac to,ze spali jednoczesnie:tak:.

Po wczorajszym spokojnym zaśnięciu, nocka w sumie ok, choć pobudka na mleko mogłaby być później, bo była o 3.30. Ale poza tą jedną pobudką na mleko, reszta nocy ok, Oli spała do 9. Pewnie spałaby dłużej, ale włączyliśmy radio o 8.30, żeby budziła się wcześniej niż o 10, bo potem ma wieczorem kłopoty z zaśnięciem.

Maja też śpi. A w nocy się trochę kręciła i budziła. Dostałą biegunki po tym Zinacie i ją chyba kręciło w brzuszku.:-(

Ja nawet nie próbuje Oliwki kłaść, bo wtedy dopiero by były cyrki ze spaniem na noc :szok: zresztą wcale by nie zasnęła, w dzień śpi tylko wtedy, gdy obudzi się wyjatkowo wcześnie rano, tj, koło 6-7, ale to się baaardzo rzadko zdarza.

reklama
Victor też śpi już jakieś 30 min;-) Kręcił się dzisiaj na tym łóżku chyba z dwadzieścia minut:-p Próbował mnie zaczepiać, ale nie widział zainteresowania, więc zasnął z nudów:-D

Do góry