reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
U nas troszkę lepiej niż ostatnio;-) W zasadzie to myślałam, że mój O wstawał do Victora tylko raz w nocy, bo tylko raz słyszałam ok.3 Ale rano mi powiedział, że chyba z trzy razy, ale zaraz zasypiał jak go położył. W efekcie wstał o 8
Mam nadzieję, że u nas drzemka w dzień, chociaż godzinna zostanie do 3-4 roku życia Ale to się okaże w praniu
Mam nadzieję, że u nas drzemka w dzień, chociaż godzinna zostanie do 3-4 roku życia Ale to się okaże w praniu
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Konrad spi w dzien.Nawet jak ja bym go nie polozyła,to sam by sie polozyl na łóżu i zasnał.
Bartus spal do 3 latek,ale Dominisia 1,5 roku.Brat juz nie spal ,to i ona nie chciala;-).A przez jakis czas udalo im sie ładnie uregulowac to,ze spali jednoczesnie.
Bartus spal do 3 latek,ale Dominisia 1,5 roku.Brat juz nie spal ,to i ona nie chciala;-).A przez jakis czas udalo im sie ładnie uregulowac to,ze spali jednoczesnie.
Po wczorajszym spokojnym zaśnięciu, nocka w sumie ok, choć pobudka na mleko mogłaby być później, bo była o 3.30. Ale poza tą jedną pobudką na mleko, reszta nocy ok, Oli spała do 9. Pewnie spałaby dłużej, ale włączyliśmy radio o 8.30, żeby budziła się wcześniej niż o 10, bo potem ma wieczorem kłopoty z zaśnięciem.
Ja nawet nie próbuje Oliwki kłaść, bo wtedy dopiero by były cyrki ze spaniem na noc zresztą wcale by nie zasnęła, w dzień śpi tylko wtedy, gdy obudzi się wyjatkowo wcześnie rano, tj, koło 6-7, ale to się baaardzo rzadko zdarza.
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Victor też śpi już jakieś 30 min;-) Kręcił się dzisiaj na tym łóżku chyba z dwadzieścia minut Próbował mnie zaczepiać, ale nie widział zainteresowania, więc zasnął z nudów
Podziel się: