reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
to sie ciesz ze spija juz nie pamietam co to drzemki dziecka w dzien;-)....
a teraz mi Lusiek chrapie jak stara
Majeczka śpi w dzień ok. 2 godz. i idzie spać wieczorem ok. 20. Po "Misiu w wielkim niebieskim domu" idzie się kąpać. A rano wstaje zazwyczaj 7,20; 7,30. W nocy się czasami obudzi na łyka wody i zasypia dalej, chociaż myślę, ze jej się chce wtedy siku i dlatego się budzi.
Chciałabym utrzymać te południowe drzemki jeszcze kilka lat. Pamiętam jak ja się męczyłam w przedszkolu w trakcie leżakowania. Dlatego Madzia spała do 5 lat i bardzo nam to pasowało.
Chciałabym utrzymać te południowe drzemki jeszcze kilka lat. Pamiętam jak ja się męczyłam w przedszkolu w trakcie leżakowania. Dlatego Madzia spała do 5 lat i bardzo nam to pasowało.
Ostatnia edycja:
Małgosia przesypia ok. 45 min w ciągu dnia, a czasem zdarza jej się dłużej. Wieczorem kładziemy ją po 20, zazwyczaj nie ma żadnych problemów z zasypianiem i ładnie przesypia całą noc. Budzi się koło 6.15, bo tak wstajemy do pracy.
Moje starsze dzieci, też spały w dzień do 4 rż, a Oli nie chce i nic na to nie poradzę
Za to z naszym wieczornym zasypianiem dziś sukces, Oli dostała butlę o 22 i odrazu zasnęła, bez żadnej walki i płaczu, tak jak kiedyś. Uff!
Za to z naszym wieczornym zasypianiem dziś sukces, Oli dostała butlę o 22 i odrazu zasnęła, bez żadnej walki i płaczu, tak jak kiedyś. Uff!
reklama
Podziel się: