reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Rozalka zasneła o 23:30 i spała do 8:30 bez pobudki a wieczorem się bawiła misiami i pieskami u mnie w łóżku a ja obejrzałam ze spokojem film wiec było super jak na pobudkę o 21:00 a przez to tak spała bo zasneła o 17:00 w aucie i tata ją zaniósł do łóżka bo mu było żal ją budzić :sorry2:

Oli się obudziła o 4.30 i chciała mleko, potem o 7 i też chciała mleko. Wstała o 8.30 (a więc wcześnie jak na nią) i też chciała koniecznie mleko zamiast śniadania :baffled: Coś się rozsmakowała w tym mleku. Może powinnam jej odmawiać :confused:

no to Szymek przy waszych pociechach to spi jak zając. jakbym go wyjela z fotelika w aucie to sie zawsze budzi i koniec spania oczy jak 5 zł i gotowy do zabawy nawet jakby spal 10 minut nie ma to znaczenia.

wstaje jak tylko uslyszy meza budzik i jak jest w lazience i sie myje wiec 7 rano juz gotowy do zabawy.

kto wie moze bedziemy mieli znizki w przedszkolu bo bedziemy je otwierac :-D

a mi sie marzy tak przespac cala noc i wstac jak sie wyspie tak sama z siebie.

Ja w zasadzie odkąd przestałam karmić piersią, to jestem zdecydowanie mniej wyspana. Muszę wstawać zrobić mleko, a tak to tylko wywaliłam cyca i spałyśmy dalej. Mam wrażenie, że Oliwka spała też wtedy spokojniej.

Ja w zasadzie odkąd przestałam karmić piersią, to jestem zdecydowanie mniej wyspana. Muszę wstawać zrobić mleko, a tak to tylko wywaliłam cyca i spałyśmy dalej. Mam wrażenie, że Oliwka spała też wtedy spokojniej.
U mnie też tak było na początku,ale zdecydowanie zmieniło sie jak odstawiłam nocne butle.A teraz bez smoczka to mam wrażenie spi jeszcze spokojniej.:tak:

Majeczka też z reguły spi dobrze w nocy. Chyba, ze jej sie coś dzieje. Ale i tak nigdy nie dostaje nic do jedzenia w nocy. Tylko czasami sie napije trochę wody i śpi dalej.

U mnie też tak było na początku,ale zdecydowanie zmieniło sie jak odstawiłam nocne butle.A teraz bez smoczka to mam wrażenie spi jeszcze spokojniej.:tak:
...ale niestety w dzien odczuwam "odsmoczkowanie"-1,5 godziny zasypiania,kręcenia sie,szukania zaczepki,bawienie sie misiami...:baffled:

Anitka,gratulacje dla Kubusia i dalszej wytrwałosci!!!!:tak::tak::tak:Ja Cie podziwiam.Konrad jak nie ma smoka jest nie do zniesienia i pcha sobie paluchy do buzi:baffled:.
Ja chyba jestem farciara bo wszystkie dzieciaki mi pieknie spaly w nocy,nawet w czasie karmienia naturalnego:tak:.

reklama
Anitka,gratulacje dla Kubusia i dalszej wytrwałosci!!!!:tak::tak::tak:Ja Cie podziwiam.Konrad jak nie ma smoka jest nie do zniesienia i pcha sobie paluchy do buzi:baffled:.
Ja chyba jestem farciara bo wszystkie dzieciaki mi pieknie spaly w nocy,nawet w czasie karmienia naturalnego:tak:.
Dziękuje,w końcu ktoś rozumie z czego ja sie tak cieszę.:-D
Odstawiania smoka bardziej sie bałam niz żegnania z cycusiem.:tak:
Przyjdzie też czas na Konradka:tak:

Do góry