reklama
No i miałam rację - zamiast jednej pobudki były dwie dzisiejszej nocy. I to nie tylko kręcenie, tylko Oliwka chciała koniecznie mleko i nie udało mi się jej namówić na wodę czy herbatkę. Chciała konkretnie mleko i już. Także dziś moje dziecko piło mleko w nocy 2 razy - o 2.30 i o 7.30. Rano wstała o 10.15, a ja razem z nią
Susu, dla nas ta godzina też jest rekordem świata. Wyciągnęłam małą z krzesełka do karmienia, przebrałam w piżamę na śpiocha i śpi w łóżku jak zabita.
Ale nocki się boję, jak diabli, bo jak Oli szybko zasypia, to się często budzi w nocy, marudzi i nie chce spać i woła co chwilę mleko No cóż, wieczornej butli nie wypiła, bo zasnęła nad kolacją, więc na noc będzie jak znalazł...
Ale nocki się boję, jak diabli, bo jak Oli szybko zasypia, to się często budzi w nocy, marudzi i nie chce spać i woła co chwilę mleko No cóż, wieczornej butli nie wypiła, bo zasnęła nad kolacją, więc na noc będzie jak znalazł...
reklama
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
o rany dla mnie to szok ze wasze maluszki zasypiaja w takich dziwnych miejscach. kurcze Szymek nigdy prze nigdy nawet nie kiwala mu sie glowa jak gdzies siedzial lub sie bawil ogladal czy cokolwiek innego jedyne miejsca spania to łóżeczko wózek ( choc juz oczywiscie nie) i fotelik samochodowy ( bardzo sporadycznie).
dzis czas usypiania 34 minuty
dzis czas usypiania 34 minuty
Podziel się: