reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
No i miałam rację - zamiast jednej pobudki były dwie dzisiejszej nocy. I to nie tylko kręcenie, tylko Oliwka chciała koniecznie mleko i nie udało mi się jej namówić na wodę czy herbatkę. Chciała konkretnie mleko i już. Także dziś moje dziecko piło mleko w nocy 2 razy - o 2.30 i o 7.30. Rano wstała o 10.15, a ja razem z nią :sorry2:

Oli zasnęła 15 minut temu, bynajmniej nie w łóżku tylko ... nad kolacją :-D

Załączniki

• Oli zasnęła nad kolacją.JPG
    Oli zasnęła nad kolacją.JPG
    705,5 KB · Wyświetleń: 29
jejku jaka slodk OLIWCIA:tak:
Lusia tez juz spi co dla nas jet rekordem swiata:sorry2: a to dlatego ze jest chora a mimo tego caly dzien nie spala...a wczorajsza nocka to mala katastrofa....zobaczymy jak bedzie dzis:zawstydzona/y::nerd:

Susu, dla nas ta godzina też jest rekordem świata. Wyciągnęłam małą z krzesełka do karmienia, przebrałam w piżamę na śpiocha i śpi w łóżku jak zabita.
Ale nocki się boję, jak diabli, bo jak Oli szybko zasypia, to się często budzi w nocy, marudzi i nie chce spać i woła co chwilę mleko :baffled: No cóż, wieczornej butli nie wypiła, bo zasnęła nad kolacją, więc na noc będzie jak znalazł...

O raju,ale słodko spi Oli.Mały Aniołeczek.

Kuba dzis tez prawie zasnoł na foteliku.Wypił mleko,umyłam mu ząbki,a jak go niosłam do pokoju,to juz spał.:tak:

Ale slodko Oli zasnela:tak::-D
Jenni juz tez spi od pol godzinki jak razona pradem:-D nawet ja nie rusza chalas bo maz kladzie wykladzine u Jacki i wszystko wynosi z pokoju

reklama
o rany dla mnie to szok ze wasze maluszki zasypiaja w takich dziwnych miejscach. kurcze Szymek nigdy prze nigdy nawet nie kiwala mu sie glowa jak gdzies siedzial lub sie bawil ogladal czy cokolwiek innego jedyne miejsca spania to łóżeczko wózek ( choc juz oczywiscie nie) i fotelik samochodowy ( bardzo sporadycznie).

dzis czas usypiania 34 minuty:tak:

Do góry