reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
U nas też cała nocka przespana od 20;-) Victor przyszedł mnie obudzić o 8:30:-p:-D

U nas tez nocka cala przespana:tak::-) obudzila sie o 7.30:tak:
szkoda ze ja tego nie moge napisac:-(
robi czasami bonusa w postaci 3 przespanych nocek w miesiacu i koniec budzi sie po 24 i po 5 i woła mnie tak głośno dopiero jak slysszy ze mleko robie kładzie sie grzecznie i czeka na butle

Oli też poszła późno spać. Podoba mi się jej zasypianie, kończy butlę, oddaje mi ją do rąk lub kładzie obok, zamyka natychmiast oczy i w sekundzie zasypia :-)
Nie wiedziałam, że można tak błyskawicznie zasnąć.

Za to nockę wczorajszą mieliśmy lichą, budziła się kilka razy z płaczem, musiałam ją wysadzić na kibelek, dać pić i dłuuugo głaskać, zanim zasnęła - chyba wczoraj przechwaliłam przedwczorajszą nockę. Oby dziś nie było podobnie jak wczoraj :baffled:

Pobudka wiele razy w nocy.....
Julcia znowu chora, jakis katarek i goraczka caly dzien i noc powyzej 38:-(
Juz mam dosc......to juz trzecia choroba w ciagu 4 miesiecy.......
W nocy miala dreszcze z goraczki, spala ale ja nie moglam bo sie o nia martwilam i tylko jej pilnowalam......
Dzisiaj chrzest Blazejka i nie wiem co robic bo Julka przeciez isc tam nie moze....och....do dupy:wściekła/y:

Współczuję Nuśka, ale Julka nie chodzi do żłobka :confused: czy chodzi :confused: bo tak jakoś zaczęła Ci mocniej chorować jak poszłaś do pracy chyba ...

U nas nocka ok, Oli dość wcześnie się obudziła na mleko, bo o 5.30 ale potem grzecznie spała do 10tej.

U nas dzisiaj też nieciekawie było:baffled:. Wczoraj Victor nie spał w dzień, więc myślałam, że padnie i będzie spał jak zabity. No i owszem poszedł ładnie spać, ale ok. 2 pobudka i za nic w świecie nie chciał się położyć spać, a jak już się położył, to za chwilkę znowu marudził i się kręcił. Po ok. godzinie stwierdziłam, że może jest głodny, bo nie zjadł za dużo na kolacje, więc zrobiłam mu kanapkę z serkiem i zjadł zadowolony całą. Ja ucieszona, bo pewnie pójdzie już spać, a on znowu leży i nie może zasnąć i tak do 5 prawie. Dopiero jak uchyliłam okno to padł, ale i tak jakoś niespokojnie spał do 9:30 z przerwami. Może to kolejna czwórka - ostatnia już na szczęście:sorry2::confused: Parę dni temu też się troszkę budził i spał niespokojnie i wyszła trzecia czwórka. Coś się musi dziać, bo on już ładnie śpi w nocy jak nic mu nie dolega:sorry2:

reklama
Kasiad faktycznie zaczela czesciej chorowac jak poszlam do pracy:-(
Ale do zlobka nie chodzi pilnuje ja moja mama......:dry: Jest tam zarem z Oliwia i Dawidem.....Nie wiem naprawde o co tu chodzi.......
w sumie ja w tym roku TEZ CHORUJE JAK SZALONA:baffled:

oby nastepny rok byl lepszyy

Do góry