reklama
Ojej,a co sie stało.Migotka marudziła?
strasznie ...
ostatnio ma etap "tata" tata ją musi kąpać z tatą leży w wyrku az nie pójdzie spać a R nie ma od kilku dni i dziś w nocy ciagle go wołała ...ciągle tata tata i tata chyba już za bardzo tęskni nawet nie chciała ze mną leżeć w łóżku dziś bo taty nie było ale dziś na szczęscie wraca
Emilka obudziła się o 4 :00 i wielka histeria!!! że chce wyjść i iść do taty pierwszy raz widziałam że ona może tak krzyczeć bo nie płakała a krzyczała że chce postawić na swoim...... jeszcze mnie mój ojciec wkurzył jak przyszedł i się nad nią użalał ale jak jutro mi odstawi taki numer to go obudze niech sam do niej wstaje
strasznie ...
ostatnio ma etap "tata" tata ją musi kąpać z tatą leży w wyrku az nie pójdzie spać a R nie ma od kilku dni i dziś w nocy ciagle go wołała ...ciągle tata tata i tata chyba już za bardzo tęskni nawet nie chciała ze mną leżeć w łóżku dziś bo taty nie było ale dziś na szczęscie wraca
Gosia u nas jest podobnie. Tata kąpie i tata kładzie do łóżeczka. Jak Tomka nie ma to jest płacz, zawodzenie i wołanie tatusia Teraz widzę wyraźnie, że popełniliśmy błąd - powinniśmy usypiać Małgosię na zmianę :-(
reklama
U nas ostatnio nocki koszmarne
Julka ladnie usypia, ale ok 2, 3 w nocy budzi sie z placzem i przez ok godzine, dwie nie chce spac.....nie wiem co jest zgrane....
Dzisiaj to nawet w dzien nie chciala usnac.....CCIALABYM WIEDZIEC O CO CHODZI
Julka ladnie usypia, ale ok 2, 3 w nocy budzi sie z placzem i przez ok godzine, dwie nie chce spac.....nie wiem co jest zgrane....
Dzisiaj to nawet w dzien nie chciala usnac.....CCIALABYM WIEDZIEC O CO CHODZI
Podziel się: