reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

u nas tez nie ciekawie Weronika uciekala z lozeczka i przybiegała do nas tak z pare razy :sorry2:
ona śpi w turystycznym i zepsuł sie suwak i cały czas jest otwarte te okienko

reklama
Ojej,a co sie stało.Migotka marudziła?

strasznie ...:baffled:

ostatnio ma etap "tata" tata ją musi kąpać z tatą leży w wyrku az nie pójdzie spać a R nie ma od kilku dni i dziś w nocy ciagle go wołała ...ciągle tata tata i tata chyba już za bardzo tęskni nawet nie chciała ze mną leżeć w łóżku dziś bo taty nie było :no:ale dziś na szczęscie wraca :tak:

Współczuję, Gosia. U nas na szczescie jak zwykle o 23 picie, siusiu i zmiana pieluchy. A potem już spałą do rana. Jak wychodziłam o 8, to jeszcze spała.:tak:

Noc tragedia,ciągle płacz,nie wiem,o co lotto:baffled:
Mąż póżno wrócił i jak Kuba zaczoł sie wierić,to go uspokajał,ale Kubula w wiekszy ryk.Dopiero sam na łóżku sie uspokoił i zasnoł.Spał do 7.40,jedyny pozytyw.:baffled:

Emilka obudziła się o 4 :00 i wielka histeria!!! że chce wyjść i iść do taty :baffled: pierwszy raz widziałam że ona może tak krzyczeć bo nie płakała a krzyczała że chce postawić na swoim...... jeszcze mnie mój ojciec wkurzył:wściekła/y: jak przyszedł i się nad nią użalał ale jak jutro mi odstawi taki numer to go obudze niech sam do niej wstaje :dry:

strasznie ...:baffled:

ostatnio ma etap "tata" tata ją musi kąpać z tatą leży w wyrku az nie pójdzie spać a R nie ma od kilku dni i dziś w nocy ciagle go wołała ...ciągle tata tata i tata chyba już za bardzo tęskni nawet nie chciała ze mną leżeć w łóżku dziś bo taty nie było :no:ale dziś na szczęscie wraca :tak:

Gosia u nas jest podobnie. Tata kąpie i tata kładzie do łóżeczka. Jak Tomka nie ma to jest płacz, zawodzenie i wołanie tatusia:baffled: Teraz widzę wyraźnie, że popełniliśmy błąd - powinniśmy usypiać Małgosię na zmianę :-(

reklama
U nas ostatnio nocki koszmarne:sorry2:
Julka ladnie usypia, ale ok 2, 3 w nocy budzi sie z placzem i przez ok godzine, dwie nie chce spac.....nie wiem co jest zgrane....

Dzisiaj to nawet w dzien nie chciala usnac.....CCIALABYM WIEDZIEC O CO CHODZI:confused::baffled:

Do góry