reklama
mi sie wydajeze jednak zawysoka goraczka jak na zabki:-(zdrówka dla JennyIrtasia - zdrówka dla Jenni. To pewnie ząbki..
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Może być.Ja nie spałam jak skończyłam rok(w dzień)Ojej zdrowka dla JENNI
Potwierdzam, ze Julka niespiac w dzien ladnie spi w nocy.....kurcze czy to oznacza ze nie powinna juz sypiac w ciagu dnia??:/
Też tak myślę,to jakaś infekcja pewnie.Zdrówka dla synowej.mi sie wydajeze jednak zawysoka goraczka jak na zabki:-(zdrówka dla Jenny
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
u nas dla odmiany nocka super, z wieczora było troche płaczu, ale potem jak zasnął to sie dopiero o 5.30 przebudził na butlę i śpi dalej:-)
oj biedactwo:-(, zdrówka zyczymy!!
Wlasnie mi sie Jenni obudzila i ma 39,6 goraczki
O qrcze...Wlasnie mi sie Jenni obudzila i ma 39,6 goraczki
Maja do 1 coś popłakiwała. Potem spała dobrze. Mam nadzieję, że nam dzieci nie zaczynają chorować.
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
:-( zdrówka życzę
Ja tez zycze zdrówka-oby to były ząbki...
Ojej zdrowka dla JENNI
Potwierdzam, ze Julka niespiac w dzien ladnie spi w nocy.....kurcze czy to oznacza ze nie powinna juz sypiac w ciagu dnia??:/
Irtasia - zdrówka dla Jenni. To pewnie ząbki..
mi sie wydajeze jednak zawysoka goraczka jak na zabki:-(zdrówka dla Jenny
Może być.Ja nie spałam jak skończyłam rok(w dzień)
Też tak myślę,to jakaś infekcja pewnie.Zdrówka dla synowej.
u nas dla odmiany nocka super, z wieczora było troche płaczu, ale potem jak zasnął to sie dopiero o 5.30 przebudził na butlę i śpi dalej:-)
dzieki dziewczynyO qrcze...
Maja do 1 coś popłakiwała. Potem spała dobrze. Mam nadzieję, że nam dzieci nie zaczynają chorować.
Zdaje mi sie ze to jakas infekcja bedzie bo goraczka jak na zabki za szybko wraca po zbiciu tempki musze z nia isc do lekarza ale z nimi to mam tylko jaja bo moj peditra zwinol zagle i musze isc po raz pierwszy do innego
reklama
Podziel się: