reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Maja nie je mleka a te preparaty mlekozastępcze jej w ogóle nie podchodzą.

Hubek też alergie ma na mleko, i właśnie wycofałam mu zupełnie nutramigen, teraz jak obudzi sie w nocy na jedzonko to dostaje kaszke kukurydzianą gotowaną na wodzie (robie rzadką, by mógł pic z butelki) i hubek wsuwa ją, że hej:-) a w dzien na sniadanko i kolację to owsianka lub kaszka tez gotowana na wodzie. także jak się zdecydujesz ewamat na odstawienie od piersi to zawsze jest wyjście:tak:jakby co to ja chetnie pomogę :tak::-)

reklama
Mysia, to wyobraź sobie, że ja miałam takiego Filipa (Damian taki był właśnie, że wszędzie go było pełno) a do tego 3 miesięczną Paulinę i początek ciąży z Patrykiem. Także mogłaś trafić gorzej :-D

Kasiad podziwiam Cię....jesteś wielka ...ja chyba bym sie załamała...bo teraz czasem wymiękam

Kasiad podziwiam:tak:.
Ewamat a,moze dodaj do samego preparatu mlekozastepczego troszke kaszki ryzowej z jakims owocem.Konrad upodobal sobie bananowa ;-);-)

ostatnio zasypia 19-20 i śpi do 8-9 :tak: a w dzień drzemka 2-3 godz. ;-)
to fajnie że się przestawił bo ja próbowałam żeby Emilka poszła spać później i wstawała później ale nie idzie teraz zasypia o 20:00 po kołysance na mini mini i śpi do 7-8 :tak:

a wczoraj miała późno drzemkę więc zasneła o 21:30 i spała do 8:00 :tak:

to fajnie że się przestawił bo ja próbowałam żeby Emilka poszła spać później i wstawała później ale nie idzie teraz zasypia o 20:00 po kołysance na mini mini i śpi do 7-8 :tak:

Gosia Filip tak właśnie chodzi spać i mnie to narazie odpowiadało....
teraz gorzej, bo do 20:30 widno i mały już do domu nie che wracać...i ja sie nie dziwie, bo mnie też sie nie chce ....a co będzie jak zacznie sie robić ciemno o 21:30 :baffled::baffled::baffled: chyba go na dwie drzemki ustawie, albo jedna, ale będzie późniejsza...choć on zawsze prawie o 12 jak w zegarku pada...:baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry