reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Oli wczoraj zasnęła już o 21. Niestety w nocy się co chwilę budziła od 3, kręciła się, jęczała, dosysała do cyca i tak w kółko. Koło 5 zaczęłam ją głaskać po rączce w nadziei, że to ją uśpi, a ona na to całkiem trzeźwym głosem "aja mama" :angry: No więc podniosłam się z poduszki, zapaliłam lampkę i zapytałam: "co chcesz?" a Oli na to "am" (tak mówi jak chce albo jeść albo pić). Jeść nie chciałam jej w nocy dawać za bardzo, więc przyniosłam jej wody w bidonie, wypiła sporą ilość i dopiero wtedy zasnęła przy cycu. Wygląda na to, że chciało jej się pić i sam cycek jej wystarczył.

Dzis u nas super nocka i widze,ze takie zdarzaja sie Kondziowi coraz czesciej:tak: .Spal 11 godzin a wstalismy o 8.10:-):tak:.

U nas od tamtej pory jak Jenni spi u siebie w pokoju wcale sie niebudzi:-)
Pewnie sie przebudza ,ale od razu zasypia.Kuba tak właśnie robi,ale ja go niestety słyszę,bo śpi z nami w pokoju:baffled:Szkoda,ale na razie tak musi być(za małe mieszkanko):tak:

reklama
Do góry