reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Kuba obudził się przed chwilka i zamiast cycusia,lulu,lulu na rączkach,poklepanie po pleckach i ....zasnoł bez jedzenia.Mój cel-przesunąć nocne jedzenie.:tak:

My przez tę chorobę Mai nie spałyśmy w ogóle. Koszmar. A ok. 2 Madzia zaczęła rzyganko i było jeszcze weselej.

Wspolczuje.Qrcze,tak to jest z dzieciakami...:blink:

Kondzio mnie nie gryzie wcale.Kiedys zdarzylo mu sie i syknelam i teraz chyba pamieta...:sorry2:

Kuba obudził się o 4.00(wcześniej spał super) i płakał przez godzinę.Nic nie skutkowało,zasypiał na rączkach na minutę,poczym płakał....Czyżby ten ostatni trzonowiec,tak mu sie dawał we znaki?

Ojej:sorry2:.Kondzio ssie tez smoczka i widze,ze go nieraz gryzie...Piersi na szczescie nie.Reagujesz jakos na to gryzienie?Ja zareagowalam 2-3 razy niekontrolowanym syknieciem i widzialam,ze Kondzio troszke sie tego przestraszyl:confused:.Pewnie to pamieta i mnie nie gryzie.
Odzyskalam juz chyba na dobre moje dziecko,bo Kondzio znowu ładnie spi w nocy:tak:.Tylko jak mu wychodizlam dwojka na dole,to sie czesto budzil:baffled:.

Moje dziecko zasnęło pieknie o 20.00 i spało do 3.30 bez jedzenia.(myślałam,że mi piersi wybuchna,tyle mleka).Więc w nocy jedno jedzonko.Spał super.......ale rano.patrzę i go znów wysypało.Wczoraj zjadłam orzechy(kilka tylko),no i proszę....Biedne to moje maleństwo.To mnie utwierdza,że czas kończyć z karmieniem,będę mogła bardziej kontrolować tą alergię i może się bardziej wyciszy.Bo jak ja coś skubnę,to...:szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Czego jeszcze nie mozesz jesc?:confused:.Kondzio moze nie jesc 12 godzin z piersi i jeszcze sie nic z nimi nie dzieje.Robia sie tylko pelniejsze...Rozalka,to ładnie masz laktacje rozbudzona:sorry2:.Brawo dla Kubusia :-):tak:

Do góry