reklama
agusia9915
Matka wariatka
sie obudziła:-(
staneła w łózeczku i pokazuje na kanape ,zeby tam isc badz rozłozyc i tam ja połozyc
staneła w łózeczku i pokazuje na kanape ,zeby tam isc badz rozłozyc i tam ja połozyc
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
My przez tę chorobę Mai nie spałyśmy w ogóle. Koszmar. A ok. 2 Madzia zaczęła rzyganko i było jeszcze weselej.
Wspolczuje.Qrcze,tak to jest z dzieciakami...
Kondzio mnie nie gryzie wcale.Kiedys zdarzylo mu sie i syknelam i teraz chyba pamieta...
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Wspolczuje.Qrcze,tak to jest z dzieciakami...
Kondzio mnie nie gryzie wcale.Kiedys zdarzylo mu sie i syknelam i teraz chyba pamieta...
A Milena to mnie namietnie gryzie.
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Ojej.Kondzio ssie tez smoczka i widze,ze go nieraz gryzie...Piersi na szczescie nie.Reagujesz jakos na to gryzienie?Ja zareagowalam 2-3 razy niekontrolowanym syknieciem i widzialam,ze Kondzio troszke sie tego przestraszyl.Pewnie to pamieta i mnie nie gryzie.
Odzyskalam juz chyba na dobre moje dziecko,bo Kondzio znowu ładnie spi w nocy.Tylko jak mu wychodizlam dwojka na dole,to sie czesto budzil.
Odzyskalam juz chyba na dobre moje dziecko,bo Kondzio znowu ładnie spi w nocy.Tylko jak mu wychodizlam dwojka na dole,to sie czesto budzil.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Moje dziecko zasnęło pieknie o 20.00 i spało do 3.30 bez jedzenia.(myślałam,że mi piersi wybuchna,tyle mleka).Więc w nocy jedno jedzonko.Spał super.......ale rano.patrzę i go znów wysypało.Wczoraj zjadłam orzechy(kilka tylko),no i proszę....Biedne to moje maleństwo.To mnie utwierdza,że czas kończyć z karmieniem,będę mogła bardziej kontrolować tą alergię i może się bardziej wyciszy.Bo jak ja coś skubnę,to...
reklama
Podziel się: