reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

My też od daaaawna nie zmieniamy w nocy pieluchy, ale dziś po raz pierwszy Milutek strzelił kupsztala przez sen, wczesniej nam się to nie zdarzało. I to musiało być jakoś wcześnie, bo rano kupa już była mocno przeterminowana, no i niestety dziś czerwona dupcia przez to :-(

reklama
Emilka wczoraj zasneła o 20:00 pobudka było o 2:00 na mleko i spała do 8:20 :tak:

a dziś pewnie pójdzie spać późno bo dopiero wstała ;-)

Amelka idzie spać o 19.20 a budzi się o 8.20 jak w zegarku :-D
ale dzisiaj Choruszka...obudziła się o 2 i juz nie chciała spać...:baffled::szok: przysnęła na pół godzinki ok 6...Biedaczka..

Zdrówka dla Amelci,
Kubie znów zębol sie wykluwa i za Chiny nie chciał dziś sam zasnąć.Widziałam,ze się męczy,więc go przytuliłam i usnoł na rękach.:no:

U nas jednoczesnie wychodza dwie gorne jedynki (juz prawie przebily dziasla) tak wiec ostatnie noce nie sa za ciekawe. Zauwazylam tez w miejscu dolnej trojki male krwiaczki wiec pewnie i tutaj zabek sie wykluwa.

U nas jednoczesnie wychodza dwie gorne jedynki (juz prawie przebily dziasla) tak wiec ostatnie noce nie sa za ciekawe. Zauwazylam tez w miejscu dolnej trojki male krwiaczki wiec pewnie i tutaj zabek sie wykluwa.
Karolina, to pewnie czwórki, bo one najpierw wychodzą, trójki wychodzą później.

Cześc mamuśki :-)Widze że u Was nocki są od spania, mogę tylko pozazdrościc:zawstydzona/y: U nas niestety wziąż pobudki co 2-3 godzinki . TRAGEDIA :no:
Mania może się nie najada moim mlekiem, ale mamy problem z doborem mleka modyfikowanego żeby zageszczac i robic coś bardziej konktretnego :no: Właśnie lula obok mnie, mam nadzieje że w tą nocke to troszke się prześpie - bo w końcu jutro do pracy :zawstydzona/y:

reklama
Z tymi nockami,to zalezy u kogo tak super;-):-).Nasze cycusiowe lubia sobie possac w nocy;-):tak:

Do góry