reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
U nas nocki ostatnio nieciekawe:baffled: Raz, że Małgosia u teściów przed świętami jak byłam w szpitalu zupełnie oduczyła się zasypiać sama. Teraz jeszcze doszła choroba i budzi się co 1,5-2 godziny w nocy. Wczoraj usnęła około 21, a o 23 zaczęła płakać i usypiałam ją do północy. Później jeszcze 3 razy pobudka i za każdym razem usypianie przez 25-40 minut:baffled: Ostatnia pobudka o 4.30, a wstała przed 7. Po dzisiejszej nocy padam na nos:zawstydzona/y:

Biedna Jenni:-(

A ja dzisiaj rano sie tak ubawilam jak nigdy...:-D ok godziny 7 budze sie a Julki kolo mnie nie ma (przestaraszylam sie w pierwszym momencie) ale patrze a ta stoi kolo lozka patrzy sie na mnie i sie smieje:szok::-D

Malpka zlazla sama z wyrka i nawet nie wiem kiedy, i najlepsze jest to ze nie spadla, ale jak to zrobila to nie wiem...hihi:szok::ninja2:

Noc znów makabra, a ostatnie dwie już były całkiem całkiem. Jaka przyczyna, postanowiłam ograniczyć cycusia w dzień i nawet się udało do 4 razy w ciagu dnia, ale ten małpiszon postanowił sobie odrobić zaległości w nocy i do 24 były już 4 karmienia:zawstydzona/y:, do tego nie chciała usnać w środku nocy, a że wcześniej mi sie filmu zachciało oglądać, no to własciwie się nie miałam jak umyć i moja oaleta sprowadziła się do mycia zebów w szalonym pędzie:szok:

u nas przez te zęby,to co noc inny scenariusz spania mamy...dobrze,że z mężem zmieniamy się dyżurami,raz on,raz ja;)

reklama
Kurcze,zęby dają Kubulkowi popalić.Od 24.00 co godzinę jedzonko,aż mnie cycki bolą.W ogóle to parę razy mnie ugryzł,tak swedza go dziąsła.Obudził się o 7.00 i znów chciał cycusia,ale pobiegłam i zrobiłam mu butlę,na szczęście dał sie oszukac.Wypił i był zadowolony.:tak:

Do góry