reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
Noc podczas choroby, więc nie ma co wymagać od dziecka, żeby spało dobrze. Męczył ją kaszel, ale nie płakała, tylko nie mogła sobie znależć miejsca, no i gdyby nie cycuś, to było by chyba gorzej. Pospałyśmy do 9 z minutami, więc nie tak źle.
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
U nas tez dzis kolejna nie najlepsza noc. Mysle ze przyczyna sa kolejne wyrzynajace sie zabki - trzy jednoczesnie. :-(
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
No niestety ja nie mogę powiedziec,ze było spokojnie.Kuba jadł z 5 razy,potem przemokl pampers,obudzil sie,musialam go przebrac,no i o 4.00 przez 40 minut nie mogl zasnąć.
Konrad chodzi teraz spac wczesniej(jedna drzemka w dzien) i obudzil sie o 5 rano juz wyspany.Zjadl i odlozylam go do lozeczka.A on w ryk.Wzielam go do nas,pokrecil sie z pol godziny,az w koncu wtulil sie we mnie i zasnał....Ja nie chce,zeby on spal z nami.
może za mało pije no nie wiemOliwka mało chyba sika mi się nigdy nie zdarzyło, żeby Oliwce pampers przemókł. A nieraz jak ją kąpię koło 20 to zmieniam papmka dopiero rano o 10 jak wstaje, więc ma go na pupie do 14 godzin
zmieniacie pieluche w nocy?
my nie choć czasami Weronika staje z niezla bombą ale to zalezy ile w nocy zje i wypije;-)
Miśka 5
Mamy lutowe'07
nie, kupki nie robi, WIĘC ZMIENIAM RANO DOPIERO
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No własnie mi się zdarzyło zmienic ostatnio,nie wiem czemu.Chyba Kuba za duzo jadł w nocy.zmieniacie pieluche w nocy?
reklama
ja zmieniam co pobudkę Emilka najczęściej wypija wtedy 180ml mleka nieraz i 2 razy bo o 23:00 i o 3:00 więc pielucha pełna a i trochę boje się znów odparzeń
Podziel się: