reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ach śpij kochanie...

U nas z tymi nockami jest baaardzo różnie, ale z reguły Milenka budzi sie 1-2 razy i w nocy nie je, trzeba ją tylko uspokoić, czasem wziąć na rączki.
Ale dziś dla odmiany darła się do 3 nad ranem, w łóżku z nami też nie chciała spać, wszyscy obudziliśmy się dziś rano wykończeni :baffled:

reklama
ja dzisiaj wstawalam do Weroni z 10 -15 razy nie da sie zliczyc:no:juz sie prawie łamałam zeby do łóżka do siebie ja wziąść :dry:ale twarda byłam;-)i jakos do rana przetrwałyśmy:-p

Jenni przespala cala noc w lozeczku budzila sie czesciej ale sie nie zlamalam zeby ja wyciagnac troche brakuje mi jej w lozku ale lepiej zeby mi znowu nie fikla z lozka:tak:

No ja się niestety złamałam i wzięłam Kubulka do nas do łóżka i spał przy cycku.:szok:Chyba pierwszy raz od bardzo dawna,ale te zęby.....:baffled:

Emilka od 3 dni idzie spać o 22:00 i wstaje 7:30-8:30 bez pobudki ale ja za to przez te dni jestem rozbita głowa mnie boli chyba za dużo snu :sorry2:

U nas tez nie zaciekawie, Julka bdzila sie setki razy....ciagle cycus tylko w buzi, co mnie juz do kurw...doprowadzalo, bo nie pila tylko sobie go dydala....a to mnie starsznie denerwuje.....sutki mnie tylko bola:wściekła/y:
A i od kilku dni robi sobie przerwe w spaniu ok 22 i tak do 23.....jest przy tym radosna i pelna energii...:szok::baffled:
KIEDY SIE TO SKONCZY BUUUUU!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, czy Clemastin działa nasennie? Ja nigdy nie brałam, ale teraz Maja go pije i śpi jak zaczarowana. Budzi sie w nocy, ale rzadziej niż normalnie, zasypia książkowo. Chyba będę go jej dawac nawet jak wyzdrowieje.;-):-)

Dziewczyny, czy Clemastin działa nasennie? Ja nigdy nie brałam, ale teraz Maja go pije i śpi jak zaczarowana. Budzi sie w nocy, ale rzadziej niż normalnie, zasypia książkowo. Chyba będę go jej dawac nawet jak wyzdrowieje.;-):-)

Nie mam pojecia.
O, znalazlam ulotke Clemastinu - tylko nie wiem czy takiego Ty uzywasz Ewamat.
http://www.atopowe-zapalenie.pl/atopedia/Clemastin

Napisane jest w dzialaniach niepozadanych - sennosc.

reklama
Do góry