reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

U mnie Konrad tez zle sypia ostatnio.Nawet jak zje piers,to nie zasypia i nie daje sie odlozyc do lozeczka:szok:.Podnosi wrzask okropny.Juz 2 noce spi z nami od polowy nocy:confused:.Wcale mi sie to nie podoba:no:.Dobrze,ze lózko ma 180 szerokosci;-):tak:.

reklama
Przez te Świeta,to Kuba mniej spał w dzień.Za to wieczorem tak był zmeczony,ze mi sie w nocy budził z płaczem.No i spał z nami przez to.Za dużo wrażeń.:tak:

a u nas dzis w nocy masakra :baffled: co 5 minut całą noc się Emila budziła i chyba znów..... gardło ja nie wyspana... a ona sobie teraz śpi :baffled:

Oj współczuję Gosiu,na gardełko u nas sie sprawdza Tantu Verde.Przynajmniej znieczulało na tyle,że Kuba zasnoł,albo coś zjadł.Może też się połóż,odpocznij,bo niewiadomo,czy w dzień nie będzie marudzić,a Ty siły nie będziesz miała.

Oj współczuję Gosiu,na gardełko u nas sie sprawdza Tantu Verde.Przynajmniej znieczulało na tyle,że Kuba zasnoł,albo coś zjadł.Może też się połóż,odpocznij,bo niewiadomo,czy w dzień nie będzie marudzić,a Ty siły nie będziesz miała.

własnie dziś kupiłam to tantum verde mi w pastylkach bardzo pomagało więc zobaczymy jak bedzie z Emilką ;-) choc ona kicha i kaszle ale w nocy z 3 razy przez kaszel miała odruchy wymiotne wiec mysle że gardło też ja może boleć:confused: bo w domu wszyscy pokaszluja kichają i boli nas gardło :baffled:

Zdrówka dla Emilki!

Ja też właśnie psikam Oliwce Tantum Verde, ją chyba gardło nie boli, ale ma początki krtaniowego kaszlu, mam nadzieję, że na to pomoże.

Joasiek a ile Milenka spi godzin w ciagu dnia??
Bo niezrozumialam:sorry2:

Zosia śpi tak okolo 4 godzin i wieczorne spanie zaczyna sie kolo 21.oo śpi do 7.30 rano, ale przed spankiem musi sie wygonic i zmeczyc po prostu popołudniowa drzemka konczy się koło 17.00 nie poźniej bo jak mi poźniej zaspia tak nici ze spania o 21.oo tylko wtedy pada dopiero okolo 23.oo

Moze Milenka za długo śpi albo popoludniowa drzemka jest zbyt późna?

reklama
Do góry