reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
U nas dzis w nocy bylo lepiej. Tylko 4-5 pobudek . Za to jaka jestem wyspana.
U nas dzis w nocy bylo lepiej. Tylko 4-5 pobudek . Za to jaka jestem wyspana.
I O TO PRZYKLAD JAK MOZNA SIE DO WSZYSTKIEGO PRZYZWYCZAIC
Prawda Karolina;-)
karolina77
I O TO PRZYKLAD JAK MOZNA SIE DO WSZYSTKIEGO PRZYZWYCZAIC
Prawda Karolina;-)
Masz 100% racji.
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Dzis potwierdziła sie moja teoria,ze jak Kuba nie dojada w dzień(a wczoraj w ogóle nie zjadł obiadu)to w nocy budzi sie częściej.Co 2 godziny pobudka na cycusia.Masakra......
Dzis wcina wszystko,co mu dam,aż mu sie uszy trzęsą,moze noc będzie spokojniejsza.
Dzis wcina wszystko,co mu dam,aż mu sie uszy trzęsą,moze noc będzie spokojniejsza.
nocka fatlna Weronika obudziła sie o północy z płaczem wypiła mleko i dalej płacz wziełam ja do łóżka naszego i tak przebimbaała do 2 30 kazda proba odstawienia ja do łóżeczka to wielka histeria powód wyrzyna nam sie trójka prawa dolna ciekawe ile to potrwa bo mała strasznie cierpi:-(
karolina77
U nas dzis nocka jak zwykle, czyli 4-5 pobudek.
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
U nas ostatnio nocki też nieciekawe :-( Wczoraj pyrtek obudził się o 3 w nocy i do 5:30 nie chciała spać, tylko rozrabiała na naszym łóżku.
Dzisiaj trochę lepiej, ale o 5 wylądowała znowu w naszym łóżku. Sama sobie smacznie w nim zasnęła, a ja już nie pospałam, bo tak się rozpychała, że został mi tylko maleńki skrawek łóżka
Dzisiaj trochę lepiej, ale o 5 wylądowała znowu w naszym łóżku. Sama sobie smacznie w nim zasnęła, a ja już nie pospałam, bo tak się rozpychała, że został mi tylko maleńki skrawek łóżka
Podziel się: