reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie...

Szkoda tylko że nie chce spać dłużej niż 10,5 godziny i wstaje jak jeszcze jest ciemno.... na szczęście z Dżekiem mamy umowę - za to, że ja wstaję do niej w nocy i usypiam ją ZAWSZE, to on się zajmuje małą rano jak ona wstanie, nawet jeśli jest to 5 rano, więc dają mi pospac w weekendy nawet do 8 rano :happy:

reklama
Maja się budzi w nocy, a ostatecznie wstaje ok. 8. Ale mój małżonek wstaje ok. 5,30 i też mnie budzi. Więc Ty masz i tak dużo lepiej.;-):-)

My dzisaj pobudka w nocy co pół godziny :szok: Amelka ma kaaatttaarrr i to chyba przez to :-( odzwyczajiłam się od nocnego wstawania...Amelka idzie spać po 19 a budzi sie pomiędzy 7.30 a 8.30 :tak: zobaczymy jak bedzie dzisiaj :confused:

Długo Oliwka spi:szok:.
Konrad ze wzgledu na chorobe poszedl spac o 23:szok:,a potem pobudki o 2 ,5 i 0 8 wstalismy:confused:.Na szczescie nie wymiotowal moim mleczkiem,wiec niech sobie ssie:tak:.

Długo Oliwka spi:szok:.
Konrad ze wzgledu na chorobe poszedl spac o 23:szok:,a potem pobudki o 2 ,5 i 0 8 wstalismy:confused:.Na szczescie nie wymiotowal moim mleczkiem,wiec niech sobie ssie:tak:.
Oli tez ostatnio chodzi spać tak późno, koło 23. Ale za to wstaje ok 10.30. W dzień śpi zazwyczaj raz od 15-17.

reklama
Do góry