reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
ewamat ja juz padam poprostu na pysk
Jenni obudzila sie o 21.30 i do pierwszej niespala chwile sie pobawila a potem ryk rece mi opadaly bo to juz 2 tygodnie co jest chora i ja po nocach przez to spac nie moge takze usnela w kolysce kolo mojego lozka
Jenni obudzila sie o 21.30 i do pierwszej niespala chwile sie pobawila a potem ryk rece mi opadaly bo to juz 2 tygodnie co jest chora i ja po nocach przez to spac nie moge takze usnela w kolysce kolo mojego lozka
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
U nas zazwyczaj problemów nie ma ze spaniem.:-)W dzień Maciuś śpi dwa razy po godzince,problem w tym że jest usypiany na rękach:-(.Do wózka nie w łóżeczku też zle,a jest co bujać 10 kilo to nie mało.Na noc idzie spać o 20-20.30 i śpi do 9.00-10.i na szczęscie sam usypia tylko że śpi ze mną w łóżku.Ciekawa jestem jak to będzie jak mąż wróci i będziemy spać w trójkę.
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
Irtasia współczuję ci i życzymy zdrówka Jenni.:-)Maciuś też chory,bo ma zapalenie oskrzeli i krtani:-(,ale jakoś w nocy śpi i nie budzi się.Fakt taki że ja chodzę nie wyspana,bo musze nawilżać mu powietrze w nocy także wstaję i rozwieszam mokre pieluchy w koło żeby mu się lepiej oddychało.życzymy zdrówka wszystkim dzieciaczkom:-):-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
No w końcu,pierwszy raz od tygodnia,(po chorobie),Kubulek mój zasnoł sam,bez marudzenia,spokojnie,mrucząc coś pod noskiem.A juz myślałam,że na nowo nauka zasypiania,bo kiedy miał gorączkę zasypiał tylko na rękach.Ufff...
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja dziś na próbę zostawiłam Milenkę samą żeby usnęła w łóżeczku bez mojej pomocy i po 2 minutach płakania zasnęła, ani razu nie musiałam do niej wchodzić Tylko trzeba ja było przełozyć, bo zasnęła w poprzek łózka, na kołdrze, z nóżkami wystawionymi na zewnątrz :-)
Joasiu, Milenka już to umie. Ja też się bałam do powrotu samodzielnego zasypiania, ale niepotrzebnie. Super!!!:-):-):-)Ja dziś na próbę zostawiłam Milenkę samą żeby usnęła w łóżeczku bez mojej pomocy i po 2 minutach płakania zasnęła, ani razu nie musiałam do niej wchodzić Tylko trzeba ja było przełozyć, bo zasnęła w poprzek łózka, na kołdrze, z nóżkami wystawionymi na zewnątrz :-)
reklama
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Joasiu, Milenka już to umie. Ja też się bałam do powrotu samodzielnego zasypiania, ale niepotrzebnie. Super!!!:-):-):-)
Ha! TAAAAKIEJ nocy jak dzisiejsza, to już daaawno nie było! :-)
ZERO wstawania, zero pobudek.... jak zasnęła wczoraj tak jak to opisałam (sama), to wstała dopiero o 6:30 rano
Nie obraziłabym się, gdyby tak spała codziennie
Podziel się: