reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Z reguły daję przed spaniem zupkę a po spaniu (około 2 godzinki) drugie danie - ziemniaczki jarzynki surowe lub gotowane i mięska - najlepiej z sosikiem
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Co do obiadu daje jedno danie no chyba ze jest niedziela ( wtedy zawsze robie 2 dania) to Kuba dostaje i drugie( dla nas robie rosol i dopiero za 1 -2 godz robie 2 danie i tak tez je maly).
Natomiast co do salaty probowalam dac Kubie ale skrzywil sie i wyplul chyba mu nie posmakowala
Natomiast co do salaty probowalam dac Kubie ale skrzywil sie i wyplul chyba mu nie posmakowala
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Mam do Was takie pytanie, czy Wasze dzieci naprawdę jedzą KANAPKI?? Mi się to wydaje niemożliwe Kuba rozwali kanapeczkę i wszystko zje po kolei oddzielnie.
ASIUK moj Kuba zje cala kanapke, ale na tej zasadzie, ze ja go nia karmie, bo jesli by dostal do raczki to zrobil by to samo co twoj Kubus
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
jesli chodzi o kanapke, to Ninka jest w stanie zjesc jako calosc tylko chleb z maslem albo serekiem. ale jak robie z wedlinka, to kroje jej ta kanapke na male kwadraciki i wtedy je sama bez problemu.
wogole moja Nina chce juz byc bardzo dorosla, bo sama juz sie bierze za jedzenie lyzeczka i widelcem!!!
wogole moja Nina chce juz byc bardzo dorosla, bo sama juz sie bierze za jedzenie lyzeczka i widelcem!!!
reklama
Hihihi a tak próby wtopienia kanapki w stół albo w podłogę to są u nas na porządku dziennym:-).
Apropo' tego próbowania bycia dorosłym. naśmiałam się bo Kuba wziął mojego buta i próbował go nałożyć sobie na stópkę.
A czy Wasze dzieci jedzą ilościowo tak jak kiedyś, bo mój to jakoś ma mniejszy apetyt, a wyczytałam, że tak może być teraz bo już tak intensywnie nie rośnie. ?
Apropo' tego próbowania bycia dorosłym. naśmiałam się bo Kuba wziął mojego buta i próbował go nałożyć sobie na stópkę.
A czy Wasze dzieci jedzą ilościowo tak jak kiedyś, bo mój to jakoś ma mniejszy apetyt, a wyczytałam, że tak może być teraz bo już tak intensywnie nie rośnie. ?
Podziel się: